- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
zekayı da nike lereden anlıyor. yabancı niken varsa zekisin.....
ben yazdım hanım ablacığım mune ye ve kazen e ama kazen bir şey demedi ...mune kazen geri atmaz dedi...
ve ben bunu yazdım diye hatalı oldum ...var mı böyle bir şey o kadar kendilerinden geçtiler.
çamur at izi kalsın insanlıklarını unuttular.maalesef
Bence gayet güzel böyle. Terbiyesiz turnusolu oldu topik. Herkesin çizgisi belli oluyor böylece.
Zaten biliyoruz o çizgileri,ama böylede olmaz ki,direk saldırı halinde olunuyor..
Umursamayın cicim. Saldırsınlar kendi kendilerine.
Ben terbiyesizliğini gördüğümü göz ardı ediyorum, kafam rahat. İstesem de o seviyede yazamam çünkü kimseye.
Birtek siyasilere hakaret ceza sebebi, Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasi liderler, devlet kurum ve kuruluşlarına hakaret, küfür, karalama yasak.Bu siyasette cezalar neden kalkti ki?
Polemiğe ceza olmasin ama hakarete olmali. Hakaretin yeri farkli sonucta.
Bende yazmam,hadi yazdım elime ne geçecek buradan..
Neden kaldirildi peki Mune?Birtek siyasilere hakaret ceza sebebi, Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasi liderler, devlet kurum ve kuruluşlarına hakaret, küfür, karalama yasak.
Onlara ceza veriliyor ama üyelerin birbirine söylediklerine cezayı kaldırdık siyasette.
İsterlerse küfür etsinler ki hakaretleri küfür kadar vurucu nerdeyse, dövseydi daha iyiydi deriz ya, o misal.
Bu bölümde Kişilerin birbirine söyledikleri banlanma sebebi olmaktan çıktı bibi.
Herkes düşüncesini yazıyor rahatça, pek rahat yazıyorlar değil mi?
Hele hele bir ölüm haberi altında pek güzel yazıyorlar, ki Şaşırtıcı.
Çoğu mesajı okudum, insanları sevmek veya sevmemek özgürlüktür, bu kısıtlanamaz lakin benim Dünya görüşüme göre ya rahmet diler ya da nötr kalır yazmazsın, yazmamakta bir Seçenek ve özgürlüktür.
Madem burda nerdeyse herkes anılmış, Kenan Evren vefat etti haber başlığının altında hakkını helal etmeyenlerde oldu, üzüldüm diyende, ben girip yaşça benden büyük kızının üstüne gidilen haberlere üzüldüğümü yazıp çıkmıştım sadece zira ölen insanın iyi veya kötü olması önemini yitiriyor son nefesini verdiğinde.
Ben âhirete inanıyorum, bu dünya da iyi ya da kötü yapılanların karşılığı çıkar ahirette deyip büyüklerimin Ölünün ardından birşey denmez, Ayıptır öğretisine uyarak bana yakışanı yapıyorum.
KK'nin sonu değil, siyasetin sonu diyelim, zira kuralsızlık birtek burada var, hep bir yanım saftır, umut eder, birgün belki insanlar burda yazdıklarından ar eder diye umut ediyorum, içimdeki safı öldürmelerine izin vermemeye devam edeceğim sanırım.
Ben bunların fake olduğunu düşünüyorum dikkate almayın derim
Hayir gercekten olmadi E endulus34 . Cünkü sadece bu son zamanlar ayri düstük düsüncelerimizle. Oda benim Reis`i tutmamamla oldu yoksa, seninle her alanda gülüp sakalasan insanlardik.İYİDE BUGUNE KADAR HİÇ ARAMIZDA BIR SIKINTI OLDUMU SENINLE,BENDE SNEI SEVIYORUM
Oky Oky sen varya sen en az o fake mi değilmi belli olmayan saçmalıklar kadar saçmalıyorsun bencegerçek. bknz. geçmişteki sayfalar
Birtek siyasilere hakaret ceza sebebi, Atatürk, Cumhurbaşkanı, Başbakan, siyasi liderler, devlet kurum ve kuruluşlarına hakaret, küfür, karalama yasak.
Onlara ceza veriliyor ama üyelerin birbirine söylediklerine cezayı kaldırdık siyasette.
İsterlerse küfür etsinler ki hakaretleri küfür kadar vurucu nerdeyse, dövseydi daha iyiydi deriz ya, o misal.
E yani. Eline geçecek olan tek şey kendini tatmin etmek olur. Ki senin benim gibi insanlar da burda yazdığı üç beş cümleyle insanları tahrik ederek tatmin olmaz zaten.
KK'nin sonu değil, siyasetin sonu diyelim, zira kuralsızlık birtek burada var, hep bir yanım saftır, umut eder, birgün belki insanlar burda yazdıklarından ar eder diye umut ediyorum, içimdeki safı öldürmelerine izin vermemeye devam edeceğim sanırım.
hı hııı..Oky Oky sen varya sen en az o fake mi değilmi belli olmayan saçmalıklar kadar saçmalıyorsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?