Merhabalar, bildiğim kadarıyla pcos gebeliğe engel değil, letuyu Bende kullandim 5 gün kullanıp 2 gün ara verip dr a göründüm sonra da yumurta çatlatma aşısı oldum.. letuyu (klomen )diğer ilaçlara göre daha iyi olduğunu biliyorum.onceki yorumlarda hamile kalanlar vardiMerhaba kizlar ben 23 yaşındayım 3 yıldır gebelik istiyoruz fakat olmadi doktorlar bir sorun yok dediler dünde özel hastaneye gittik ilk defa alttan muayene etti ve ileri düzey polikistik over dedi hormonlarım hepsi temiz çıktı bı sknti yok adetlerim düzenli letu verdi âdetin 5.gunu kullan dedi bu ilacı kullanan var mı nasl pco oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Ben 2 ay önce klomen ve catlatma ignesi denedik olmadı. Bu ayda yeni letu ya başladım çarşamba günü çatlatma ignesi oldum.. diğer ay belli olur suan hamile değilimSiz hamile kaldınız mı peki
Ben 2 ay kullandım kalmadım tüp bebeğe geçtim direk zaman kaybetmemek icinMerhaba kizlar ben 23 yaşındayım 3 yıldır gebelik istiyoruz fakat olmadi doktorlar bir sorun yok dediler dünde özel hastaneye gittik ilk defa alttan muayene etti ve ileri düzey polikistik over dedi hormonlarım hepsi temiz çıktı bı sknti yok adetlerim düzenli letu verdi âdetin 5.gunu kullan dedi bu ilacı kullanan var mı nasl pco oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Ben 2 ay önce klomen ve catlatma ignesi denedik olmadı. Bu ayda yeni letu ya başladım çarşamba günü çatlatma ignesi oldum.. diğer ay belli olur suan hamile de
Teşekkürler, Insallah hepimiz içinAnladım umarım en kısa zamanda bebeginize kavuşurusunuz
Letu kullanınca saçlarınız döküldü mu acabaBende geçen ay klomen ve catlatma ignesi kullandım işe yaramadı sonuç negatifti bugünde doktorum letu verdi ve ağır bi ilaç dedi 10 tane kullanacaksın sabah akşam tok karnına günde 2 kere dedi cuma gününe kadar kullanicam 5 gün yani
Pazarteside tekrar kontrole gidicem sanırım igne vurucak tekrardan bu ilaci kullanıp hamile kalan varmi
Bugun başladım canim 5 gün kullanicam gunde 2 kere henüz bi etkisini gormedimLetu kullanınca saçlarınız döküldü mu acaba
Bende dökülüyor hala bir ay önce progestan kullanmaya başladıktan sonra dökülmeye başladı bu ay da letu+iğneLetu kullanınca saçlarınız döküldü mu acaba
Letu kullanıp bitirdikten sonra saçlarım her dokunduğumda dökülmeye başladı, letu aslında meme kanseri ilaci sonradan gebeliğe faydası olduğunu görünce, gebe kalmak isteyenlere de veriyorlar.. recetesinde okumuştum (bebek için katlanıyoruzBugun başladım canim 5 gün kullanicam gunde 2 kere henüz bi etkisini gormedim
Bende letu kullandım çarşamba iğne oldum bekliyorumBen 2 ay önce klomen ve catlatma ignesi denedik olmadı. Bu ayda yeni letu ya başladım çarşamba günü çatlatma ignesi oldum.. diğer ay belli olur suan hamile değilim
Bende letu kullandım çarşamba iğne oldum bekliyorumBen 2 ay önce klomen ve catlatma ignesi denedik olmadı. Bu ayda yeni letu ya başladım çarşamba günü çatlatma ignesi oldum.. diğer ay belli olur suan hamile değilim
Yakin zamanda kan verdiniz mi beta hcg yada progesteron değerinizi baktı miBende letu kullandım çarşamba iğne oldum bekliyorum
Hayır iğne vurulduğum günü de sayarsak bugün 5. Gün yanıltıcı sonuçlar alabilirim diye yaptırmadim siz yaptırdınız mıYakin zamanda kan verdiniz mi beta hcg yada progesteron değerinizi baktı mi
Benden dr 6 gün istemişti o zaman beta 13 cikti. Suan 15 günüm ve adet oldumHayır iğne vurulduğum günü de sayarsak bugün 5. Gün yanıltıcı sonuçlar alabilirim diye yaptırmadim siz yaptırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?