- 20 Mart 2024
- 50
- 2
- 26
- Konu Sahibi eslemnurrr
Normalde 6 defa denedikten sonra yapılıyorSen ilacı kaç defa denedin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde 6 defa denedikten sonra yapılıyorSen ilacı kaç defa denedin ki
1 kezSen ilacı kaç defa denedin ki
Bana doktorum dozlar artarak denenir olmaz ise demişti ve ben farklı 3 doktora gittim hepsi aynı şeyi dedi
İnan ben de bilmiyorum niye böyle birşey istiyor şaştım kaldım ben 4 ay önce gittiğimde de direkt rahim filmi demişti banaBana doktorum dozlar artarak denenir olmaz ise demişti ve ben farklı 3 doktora gittim hepsi aynı şeyi dedi
Başka doktora gittin mi hiç ben biraz takıntılı biriyim farklı 3 hekime gittim mesela eşimde test verdi 3 üde aynı şeyi demişti banaİnan ben de bilmiyorum niye böyle birşey istiyor şaştım kaldım ben 4 ay önce gittiğimde de direkt rahim filmi demişti bana
Zaten aslında ilk bir yıl normal kabul ediliyorBaşka doktora gittin mi hiç ben biraz takıntılı biriyim farklı 3 hekime gittim mesela eşimde test verdi 3 üde aynı şeyi demişti bana
Benim eşimde test yaptı değerleri çok iyi ama ben hiç farklı doktora gitmedim inan ki aklımda var ama işte iyi bir doktor bulmak biraz zor yaBaşka doktora gittin mi hiç ben biraz takıntılı biriyim farklı 3 hekime gittim mesela eşimde test verdi 3 üde aynı şeyi demişti bana
Zaten aslında ilk bir yıl normal kabul ediliyor
Evet ama işte özel olunca direkt gebelik için gidiyorsun bunun için de önce rahim filmi diyorZaten aslında ilk bir yıl normal kabul ediliyor
Bende hep özele gittim bence bir yere daha gitEvet ama işte özel olunca direkt gebelik için gidiyorsun bunun için de önce rahim filmi diyor
Valla aklımda var bakalım yaBende hep özele gittim bence bir yere daha git
Yine tabiki senin kararın kaç yaşındasınValla aklımda var bakalım ya
27Yine tabiki senin kararın kaç yaşındasın
Bence başka doktora görün
Senin kaçBence başka doktora görün
26Senin kaç
Yakınız başka doktor da düşüncem
İnşallah hayırlısı olur ikimiz için deYakınız başka doktor da düşüncem