- 19 Mart 2024
- 81
- 110
- 25
- Konu Sahibi eslemnurrr
Teşekkür ederim şuan gerek yok dedi ama bakalım
Rica ederim, umarım her şey istediğiniz gibi olur. Sağlıklı günler dilerim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim şuan gerek yok dedi ama bakalım
Bana da aynı şeyi söyledi ve gerçekten de kendiliğinden çatladıTeşekkür ederim şuan gerek yok dedi ama bakalım
Teşekkür ederimRica ederim, umarım her şey istediğiniz gibi olur. Sağlıklı günler dilerim!
Umarım benimkide öyle olurBana da aynı şeyi söyledi ve gerçekten de kendiliğinden çatladı
Olur inşallah doktor kontrolde söylerUmarım benimkide öyle olur
Ben 11. Gün de test yaptım az önce negatif oldu ne yazık kiOlur inşallah doktor kontrolde söyler
Regl olmadın ama değil miBen 11. Gün de test yaptım az önce negatif oldu ne yazık ki
Hayır olmadımRegl olmadın ama değil mi
Hala bir umut varHayır olmadım
Hayır ya olsa çoktan çıkardıHala bir umut var
Geç döllenme olduysaHayır ya olsa çoktan çıkardı
Hala bir umut var
Onu bilmiyorum işte o nasıl oluyor ki nerden anlaşılırGeç döllenme olduysa
Ama çoğusu hemen öğreniyor çok şaşırıyorum ben bugün 11. Gün de yaptım çıkmadı hatta yumurtlama çatlatma dahil edersem 14. Gün gene de çıkmadı bence olsa çıkardıEn doğru sonuç adet geçmesinden 7 gün sonra
Bu herkeste farklılık gösterir kiAma çoğusu hemen öğreniyor çok şaşırıyorum ben bugün 11. Gün de yaptım çıkmadı hatta yumurtlama çatlatma dahil edersem 14. Gün gene de çıkmadı bence olsa çıkardı
Peki ben de pko var ve ben şubat 29 da adet oldum ilk günüm o gün dü şimdi bu duruma göre gecikme vs nasıl anlarımBu herkeste farklılık gösterir ki
Ya evet sende o durum olduğu için bence 29 undan sonra olmaz isen bir kaç gün bekle tekrarlaPeki ben de pko var ve ben şubat 29 da adet oldum ilk günüm o gün dü şimdi bu duruma göre gecikme vs nasıl anlarım
Tamam canım sağol bakalım artıkYa evet sende o durum olduğu için bence 29 undan sonra olmaz isen bir kaç gün bekle tekrarla
İnşallah güzel sonuçlar alırızTamam canım sağol bakalım artık
Amin inşallah senin kontrol ne zamanİnşallah güzel sonuçlar alırız