- 20 Mart 2024
- 50
- 2
- 26
- Konu Sahibi eslemnurrr
Bu gündü ama gidemedimAmin inşallah senin kontrol ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gündü ama gidemedimAmin inşallah senin kontrol ne zaman
Aa yarın inşallah güzel sonuç alırsınBu gündü ama gidemedim
Gidebilirsem inşallah bakalımAa yarın inşallah güzel sonuç alırsın
Niye gidemiyorsunGidebilirsem inşallah bakalım
Canım biz eşimin görevi gereği doğudayiz burda merkezde özel hastane yok ilçede var onada gitmemiz her an mümkün değilNiye gidemiyorsun
Hangi ildesiniz biz de şuan batı görevimizi yapıyoruzCanım biz eşimin görevi gereği doğudayiz burda merkezde özel hastane yok ilçede var onada gitmemiz her an mümkün değil
Şırnak sizzHangi ildesiniz biz de şuan batı görevimizi yapıyoruz
AdanaŞırnak sizz
Çok ortak noktamiz çıkıyor
Evet aslen nerelisinizÇok ortak noktamiz çıkıyor
Antepp sizEvet aslen nerelisiniz
ErzurumAntepp siz
Ben aynı çıkarız diye düşündümErzurum
AhahaBen aynı çıkarız diye düşündüm
Canım gittin mi doktora
Maalesef yumurtlama günümde dündü bakalım artık bekliycem adet günümü ne olacak bilmiyorum ama bel ve kasık ağrım çok teşekkür ederim sorduğun için sen naptınCanım gittin mi doktora
Ben hasta oldum canım hadi inşallah olurMaalesef yumurtlama günümde dündü bakalım artık bekliycem adet günümü ne olacak bilmiyorum ama bel ve kasık ağrım çok teşekkür ederim sorduğun için sen naptın
Hayırlısı olsun canım gidecek misin tekrar doktoraBen hasta oldum canım hadi inşallah olur
Canım diğer ay rahim filmi olucak öyle dedi bu ay yapalım dedi de ben bu ay kalsın dedimHayırlısı olsun canım gidecek misin tekrar doktora
Sen ilacı kaç defa denedin kiCanım diğer ay rahim filmi olucak öyle dedi bu ay yapalım dedi de ben bu ay kalsın dedim