- 22 Mart 2024
- 177
- 33
- 27
-
- Konu Sahibi eslemnurrr
Evet öyle diyorlar ama ben çatlamadan 5 gün sonra öylesine gebelik testi yaptım negatifti erken galibaAslında gebelik belirtileri de aynıymış o yüzden stres olma
Naptın canım bir gelişme var mıEvet öyle diyorlar ama ben çatlamadan 5 gün sonra öylesine gebelik testi yaptım negatifti erken galiba
Valla 7. Gün yapmıştım gebelik testi yoktu birşey şimdi de 10 . Gün içimden gelmiyor test vs yapmak sancım var adet olacakmışım gibiNaptın canım bir gelişme var mı
Adet günün ne zamandiValla 7. Gün yapmıştım gebelik testi yoktu birşey şimdi de 10 . Gün içimden gelmiyor test vs yapmak sancım var adet olacakmışım gibi
Belirsiz ama şubat 29 da olmuştum en sonAdet günün ne zamandi
İnşallah olmazsn hayırlısı ile güzel haber alırsınBelirsiz ama şubat 29 da olmuştum en son
Evet Pcos var o kadar negatifim ki normal de bugün kan versem çıkardı ama inan ki umursamadımİnşallah olmazsn hayırlısı ile güzel haber alırsınpkos var mı
Bence zamana bırakalım stres olmadan bende yumurtlama dönemine girdim ama nasıl stres yapmasam diye düşünüyorumEvet Pcos var o kadar negatifim ki normal de bugün kan versem çıkardı ama inan ki umursamadım
Bence bunu kontrol altına almak biraz telkinle mümkünBence zamana bırakalım stres olmadan bende yumurtlama dönemine girdim ama nasıl stres yapmasam diye düşünüyorum
Kaç aylık evlisinBence bunu kontrol altına almak biraz telkinle mümkünama insanız elbette endişe de mutlulukta hepsi bizim için o yüzden sakin kalalım bu ay olmazsa diğer aylar bizimdir
8Kaç aylık evlisin
Pko var mı
Hayr canım bende hiç bir sorun yok sadece östrojen hormonum azmsPko var mı
Onu da ilk kez duydum olur inşallah bu ay bebekHayr canım bende hiç bir sorun yok sadece östrojen hormonum azms
İnşallah haber edelim birbirimizeOnu da ilk kez duydum olur inşallah bu ay bebek
Olur canım ben umutsuzum belirtilerim adeti gösteriyor sen haber edersinİnşallah haber edelim birbirimize
Olumsuz düşünmeyelim bakalımOlur canım ben umutsuzum belirtilerim adeti gösteriyor sen haber edersin
Doktor letu ve estrofem verdi ikisini kullanmamı söyledi ama çatlama iğnesinden bahsetmedi ikisini kullanıp iğne olmayan var mı
Teşekkür ederimCanım, Herkesin tedavi planı farklı olabilir ve doktorunuzun önerilerine uymak önemlidir. Eğer çatlama iğnesi konusunda endişeleriniz varsa, doktorunuzla bu konuyu açıkça konuşmanız önemlidir. Onun size en uygun tedaviyi belirlemesine yardımcı olacak. Kendinize iyi bakın ve sağlığınızı önemseyin.