- 20 Mart 2024
- 50
- 2
- 26
- Konu Sahibi eslemnurrr
Doktor letu ve estrofem verdi ikisini kullanmamı söyledi ama çatlama iğnesinden bahsetmedi ikisini kullanıp iğne olmayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben letu kullandım iğne kullanmadım yumurtlama oldu kendisi çatladıDoktor letu ve estrofem verdi ikisini kullanmamı söyledi ama çatlama iğnesinden bahsetmedi ikisini kullanıp iğne olmayan var mı
Gebelik oldu muBen letu kullandım iğne kullanmadım yumurtlama oldu kendisi çatladı
Gebelik oldu mu
Bekliyorum 3 yumurtam oluştu 13,14,15 mm ovulasyon yaptım yumurtlamayı da gördüm çatlamayı da şuan beklemedeyim bakalım adet mi olurum yoksa gebelik mi olur bilmiyorumGebelik oldu mu
İnşallah hayırlısı ile hamilesindir çok stresli bir durumBekliyorum 3 yumurtam oluştu 13,14,15 mm ovulasyon yaptım yumurtlamayı da gördüm çatlamayı da şuan beklemedeyim bakalım adet mi olurum yoksa gebelik mi olur bilmiyorum
Valla çok ya stres etme diyorlar ama bilmiyorum insanın elinde değil kiİnşallah hayırlısı ile hamilesindir çok stresli bir durum
Banada herkes öyle diyor ama bende ediyorum bakalım ne olacakValla çok ya stres etme diyorlar ama bilmiyorum insanın elinde değil ki
Sen de inşallah hamilesindir yumurtan kaç mm olduBanada herkes öyle diyor ama bende ediyorum bakalım ne olacak
Pko var mıBu gün 4. Gün kullanıyorum kontrole gitmedim bilmiyorum ki inşallah öyle olurum
Hayr canımPko var mı
Daha güzel sonuçlar alırsın inşallahHayr canım
İlk kullanımda neden sonuç alamadınİnşallah bu benim ikinci kullanmam olacak
İlki neden olmadıİnşallah bu benim ikinci kullanmam olacak
İlkinde 18 ve 20 olmakla beraber iki yumurtam oluştu fakat e2 değerim düşük çıktı şimdi estrofemle kullanıyorumİlki neden olmadı
Anladım inşallah bu sefer olurİlkinde 18 ve 20 olmakla beraber iki yumurtam oluştu fakat e2 değerim düşük çıktı şimdi estrofemle kullanıyorum
Amin inşallah ben pek kendim için sanmıyorum çünkü sancım var adet olacakmışım gibiİnşallah bakalım bekliyoruz umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız