umutlanmak yok ama inşallah gerçekten pozitiftirCanim o sonuc pozitif
Hayırlısı olsun inşallah ben 2 ay kullandım ama olmadı...Ben de letu ile ilk denememde hamile kalmistim ama 9.haftada kalbi durdu bebegimin2 ay gecti simdi tekrar kullandim.bakalim ne olacak
2 ay kullandım öncesinde 2 ay klomen kullandım letu sonrası 2 ay daha klomen kullandım2 ay letu mu kullandiniz su an hangi asamadasiniz acaba
2 ay kullandım öncesinde 2 ay klomen kullandım letu sonrası 2 ay daha klomen kullandım
bunların devamında çatlatma iğnesi de var :)
bu ay ekstra dekort vermişti 10 gün kullandım
şu anda devam ediyorum bu ay yine 3.gün gidicem bakalım ne tür bi ilaç verecek
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun...Allah yardimcin olsun canim ben de bugun kontrole gitmistim 1 tane gorebildi o da 12 mm letu ile sagli sollu 2 yumurtam olmustu bi oncekinde simdi tekcmtsi tekrar cagirdi doktor bakalim artik nolcak
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun...
bende gitim dr um yokmuş bu ay kendi haline bırakmayı düşünüyorum bakalım...
inşallah olan bir yumurta ile de olur hayırlısı olsun...
inşallah güzel olur sonuç hayırlısı olsun canım...Valla canim benim de bu ay tek yumurta belli mi olur tekle de olur belki seninki de benimki de ... ve kendiliginden catlamis benim yumurtam degisik bir ay oldu bu ay. Bi dahaki ay gunde 3 e cikardi doktorum letuyu bakalim insallah gerek kalmaz
hayırlısı olsun ben geçen ay ilaç kullanmladım bu ay da bir kaç gün kaldı adetime bakalım önümüzdeki aya belki devam ederim sağlık olsun...Ben adet oldum malesef bu ay 3 e cikardik letuyu farkli olarak 3.gunu kullanmaya basladik bakalim haftaya sali kontrole cagirdi doktor yumurta olusmus mu diye....
saat önemli değil sadece günde kaç kez kullanıyorsanız ikisinin arasındaki saat yakın olmasın...Kızlar bende bugun letuya basladım saat onemli mi
Canım Letu yla mı hamile kaldın Rabbim kucağına almayıda nasip etsinGünaydın herkese. ...
Doktorum değişti ve klomene devam ediyorum aslında letu da içerik olarak aynı dedi letu ozel klomeni reçete ediliyorlar tek fark buymuş
Bu da ufak bi bilgi olsun ....
Günaydın :)Canım Letu yla mı hamile kaldın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Cevap verdiğiniz için teşekkürlerGünaydın :)
Hayır letu kullandığım dönemede hamilelik olmadı devam eden sürecinde artık ilaç kullanmaktan ve doktora gitmekten usandım diye kendi haline bırakmıştım. Gebelikten 1 ay önce hsg yapılmıştı ( belki faydası olmuş olabilir orayı bilemiyorum :)
Sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.Yani hiç ilaç kullanmadığım 2 aylık dönem sonu oldu.Şimdi 17 haftalık olduk çok şükür
ne demek rica ederim :) amin inşallah sağ salim gelir miniğimCevap verdiğiniz için teşekkürler
Çok şükür Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Ben 2ay önce hsg çekildim 2aylık dönemde eşimle ovulasyon zamanı beraber olamadık
Bu ay eşimin işleri sakin olunca doktor değerlendirelim şansımızı çoğaltalım dedi inşaallah vesilem olur
Amin inşaallah Allah razı olsunne demek rica ederim :) amin inşallah sağ salim gelir miniğim
benimde hsg sonrası ona benzer sorunlar olmuştu olmadı o ay sonraki ay güne bile dikkat etmedik en umutsuz ay olmasına rağmen oldu :) İnşallah en kısa zamanda sana da nasip eder Allahım :)