Letü kullanan ve hamile kalanlar....

eeyylulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
225
88
Günaydın arkadaşlar
Bu ay ikinci ayım öncesinde klomen kullandım
var mı letü kullanan acaba benden başka???

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim canım...
canım etkisi yan etkisi var mı sende olan ?
bana günde 3 e çıkardı uykusuzluk yaptı ve aşırı ates yapıyor
senin kaçıncı canım ?
Aksine bende uyku yapti canm ben sadece 5 gun kullandim gunde 2 tane ictim yarin doktora gidicem

Aksine bende uyku yapti canm ben sadece 5 gun kullandim gunde 2 tane ictim yarin doktora gidicem

Gecen hafta pazartesi de ben kontrole gittim iğnemi vuruldu yine bakalım beklemeye geçtim yine iki yumurta vardı kontrole de gittim tekrar çatlamis dedi
Doktor sana ne dedi canım

Mrb kizlar bende bu ay letu kullandim cuma gunu doktora gittim ve yumurtam olusmamis yarin tekrar gidecem insallah olusmustur yumurta . Gunde 3 kez kullanmistim bende

Mrb kizlar bende bu ay letu kullandim cuma gunu doktora gittim ve yumurtam olusmamis yarin tekrar gidecem insallah olusmustur yumurta . Gunde 3 kez kullanmistim bende
inşallah olur canım yarın...
Benim 2 tane oluştu tekrar gittim iğne de oldum yumurtanın ikisi de çatlamış dedi bugün 7 gün oldu erken ama test yaptım baya koyo çizgi var bakalım hayırlısı...

inşallah olur canım yarın...
Benim 2 tane oluştu tekrar gittim iğne de oldum yumurtanın ikisi de çatlamış dedi bugün 7 gün oldu erken ama test yaptım baya koyo çizgi var bakalım hayırlısı...
Insallah hamilesindir canimm . Bnde bugun gittim doktora bi yumurtam olusmus ama catlatma ignesi olmaz o kadar buyuk deqil dedi ama catlar yumurtan dedi iliski verdi bakalim 1 hafta boyunca eger bu ay olmazsa onumuzdeki ay ignelere basliycaz artik yavas yavas umudum tukendi . Insallah senin guzel haberlerini aliriz canim

inşalllah bu ay olur canım
hakkımızda hayırlısı olsun
benım sonuç çıkmıç 16.75 bekliycem yine bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…