- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu konu çok önce açılmış ama umarım cevap veren olur. Doktorum bu ay letu verdi. Meme kanserlerinde kullanılıyomuş yumurta takibi ile ne alakası var anlamadım. Kullananlar bu konuda bilgi verebilirler mi? Bir de letu ile hamile kalan var mı
Canım öncelikle Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Benim eşimin de sperm hareketliliğinde ve sayısında sorun vardı. Proxeed plus kullandı 3 ay. Sonra doktoru farklı ilaçlar verdi. Kadın Doğum doktoru değerler düşük ama hamile kalmaya çok da engel değil dedi. İnşallah sizin de çok önemli değildir. Letu için de az önce tekrar gittim ilaç hakkında bilgi almak için. Klomenden daha etkili bir çok tedavide kullanılıyor dedi. Çok umutsuz olma her iki ihtimale de hazırlıklı ol.Merhaba bende bu ay letu kullandım 4 tane yumurtam oldu zaten yumurtlamamla ilgili bir sorun yok normaldede oluyor. 14. gün çatlatma iğnesi oldum bugün yada yarın adet olmam gerekli ben ilacı kullanırken eşimde test verdi onda sorun cıktı o yüzden hamilelik bekleyemiyorum canım. Umarım sen güzel sonuçlar alırsın. İlacı pek kullanan yok sanırım bende cok arastırmıstım ama net birşey bulamadım.
Canım öncelikle Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Benim eşimin de sperm hareketliliğinde ve sayısında sorun vardı. Proxeed plus kullandı 3 ay. Sonra doktoru farklı ilaçlar verdi. Kadın Doğum doktoru değerler düşük ama hamile kalmaya çok da engel değil dedi. İnşallah sizin de çok önemli değildir. Letu için de az önce tekrar gittim ilaç hakkında bilgi almak için. Klomenden daha etkili bir çok tedavide kullanılıyor dedi. Çok umutsuz olma her iki ihtimale de hazırlıklı ol.
Canım keçi boynuzu kürü de dene istersen benim eşimde baya etkili olmuştu. Ama çok uzun süre de kullanmasın çünkü hem şeker hastası yapabilir hem de çok kilo yapıyor. Tüp bebekten önce de aşılama yap bence bir kere dene en azından.Amin canım. Bende eylül ayında klomen kullanmıştım ilacı kullanırken kasıklarımda çok ağrı olmustu bu ay letuda pek ağrı olmadı hatta işe yaramadı herhalde diye düşündüm daha etkiliymiş banada doktorum öyle demişti. Bende eşime proxseed plus başlattım bu ay ama 6 milyon sayı ileri hız 0 ve morfoloji 1 doktor direk tüp bebek dedi. Bakalım ben bir iki ay eşime vitamin takviyesi uygulayıp öyle başlamak istiyorum tüp bebeğe.
Canım keçi boynuzu kürü de dene istersen benim eşimde baya etkili olmuştu. Ama çok uzun süre de kullanmasın çünkü hem şeker hastası yapabilir hem de çok kilo yapıyor. Tüp bebekten önce de aşılama yap bence bir kere dene en azından.
Benim eşim de severek içmedi ama bir ay her akşam yatmadan önce zorla da olsa içti. Morfoloji %4 sanırım. Sperm sayısı 132 milyon hızlı ileri hareket %25 yavaş ileri hareket %18 yerinde kareket %20 ölü sperm %37. Canım eğer ilk aşılamada olmazsa çok zaman kaybetmeyin imkanınız varsa tüp bebek deneyin.Keçiboynuzu özü aldım canım suyunu kaynattım içemedi kokusundan dolayı senin eşinin değerleri nasıldı. Beni morfoloji korkutuyor pek artış olmuyormuş sanırım. Birde proxseed plus günde bir mi içti ikimi canım.
Benim eşim de severek içmedi ama bir ay her akşam yatmadan önce zorla da olsa içti. Morfoloji %4 sanırım. Sperm sayısı 132 milyon hızlı ileri hareket %25 yavaş ileri hareket %18 yerinde kareket %20 ölü sperm %37. Canım eğer ilk aşılamada olmazsa çok zaman kaybetmeyin imkanınız varsa tüp bebek deneyin.
Amin canım inşallah. O zaman imkanınız varsa hiç beklemeyin. Özelde bile yaptırsanız devlet çoğunu karşılıyor masrafların.Aşılama olmaz diyor doktor sayı çok düşük ileri hız sıfır o yüzden direk tüp bebek bizim için. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım.
Amin canım inşallah. O zaman imkanınız varsa hiç beklemeyin. Özelde bile yaptırsanız devlet çoğunu karşılıyor masrafların.
Amin inşallah canım.Mart sonu başlıcaz inşallah canım özelde. Rabbim hayırlısını versin inşallah.