Letrazol yumurta büyütme

polikistik over oldugum belli oldu bu zamana kadar hic bir doktor dememisti femara verdi ama eczanelerde olmadi icin bu ilacı aldım adetim duzensiz oldugi için de saha başlayamadım. Ama bana bu ilaci ictikten 21 gün sonra gel dedi catlatma ignesi yapariz falan demedi
Tedavi görüyor musunuz , ne kadar süredir . Bunla ilgili olabilir

Arkadaşlar merhaba, 5 ay önce bir dusuk yaşadım kendiliğinden düştü. Daha sonraki aylarda denedik ve hamile kalamadım. Regl agrilarim gittikçe arttı ve profesör bir doktora gittim.Fsh lh bakıldı, normal. Rahim filmi çekildi normal çıktı. Doktorum tüp bebek uzmanı, önümüzdeki.ay yumurta buyutme yapalım dedi. Açıklanamayan interfelite demek istedi ama anlayamadım daha önce Bi gebelik oluştu ve 6 aydır bu süreçteyiz. Eşimde test verdi problem yok. Ben doğal yollardan mi devam etsem yoksa tedavi mi olsam kararsiz kaldım yaşım 29. Benzer durum yasayanlar var mi

Evet ben de Çarşamba başladım, Cuma günü gideceğim ben de. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Şu an için herhangi bir yan etki görmedim ben bakalım gittiğimizde ne sonuç alacağız :) geçen hafta rahim filmi çekildi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.benim tek tüpüm alındı, daha önce dış gebelik geçirdim. O yüzden başladık ilaca da. Bakalım hayırlısı inşallah
Merhaba dış gebeliğin üstünden ne kadar geçti acaba

X