Hiç bi gelişme kaydediyor musun?Bende sabah 3 mil akşam 2 mil yaptım adım tamamlamaya çalışıyorum
Diyet yapmıyorum bu sebeple kilomda bakmadım ama 1ay oldu hergün 10 bin adım üstünde atıyorum ciddi sıkılaşma oldu bende. Onu hissediyorumHiç bi gelişme kaydediyor musun?
Valla bende isterim aynısından oluyorsa 8 dediğin. Diyet yalan oldu benim eşim evde olunca boyuna yedim vallaBu saatte de olsa 3mil Leslie yapıldı. Hafta sonu diye mi bilmiyorum çılgınlarca tatlı çekiyor canım. Ne olurdu yılbaşına kadar 20kilo cuk versem
Aaa kim yazmış 20diye sadece 2yazacaktımValla bende isterim aynısından oluyorsa 8 dediğin. Diyet yalan oldu benim eşim evde olunca boyuna yedim vallaspor olarak şimdi 3 mile leslie yaptım. TV izlerken olduğum yerde yürüyerek adımı tamamlamaya çabalıyorum
Aynen ya günlük 12 bin adımı aksatmayayım yeme içme olayını düzene sokacağım inşallahAaa kim yazmış 20diye sadece 2yazacaktımafiyet olsun ne yapalım ptesi telafi edersin artık
Bende 3 mile yaptım sabah3mil Leslie yapıldı darısı akşama inşallah
Dünde ben öyleydim kaçamaktan ziyade diyete hiç uyumadım. Baktım olmayacak katı bir diyete girdim. Dayanabilirsem 1 hafta dayamaazsam daha erken bitiririm. Hurma yoğurt diyeti yapıyorum. Ama if ile birleştirdim. Saat 2 gibi 7 hurma 3 4 kaşık yoğurt yedim. Saat 4 gibi 1 elma yerim. 6.30 gibi de yine yoğurt 7 hurma ve günü bitirecem. Çay kahve şekersiz olmak koşulu ile serbest zatenBen haftasonu diye leslie lere devam edemedim eşim evde olunca düzenimi bozdubende sözde diyet yapıyorum ama kaçamaklar oluyor ona nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum 6 da son öğünü yemiş oluyorum
Bende eşim gülcek diye yapmıyorum yürüme işiniDünde ben öyleydim kaçamaktan ziyade diyete hiç uyumadım. Baktım olmayacak katı bir diyete girdim. Dayanabilirsem 1 hafta dayamaazsam daha erken bitiririm. Hurma yoğurt diyeti yapıyorum. Ama if ile birleştirdim. Saat 2 gibi 7 hurma 3 4 kaşık yoğurt yedim. Saat 4 gibi 1 elma yerim. 6.30 gibi de yine yoğurt 7 hurma ve günü bitirecem. Çay kahve şekersiz olmak koşulu ile serbest zatenDün gönül dağı vardı TRT de dizi Bitene kadar olduğum yerde yürüyerek tamamladım ben adımı mesela. Hedefe uymak zorunda hissediyorum kendimi eşimde gülüp durdu ama yapacak bişey yok
Oluyor ya olmaz mı malesef hurma diyetim yine kısa sürdü. Bugünkü menüm şöyleydiBende eşim gülcek diye yapmıyorum yürüme işiniaçlık oluyor mu çok 6.30 dan sonra. Ben acıkıuorum ama psikolojik mi bilmiyorum
Bence süper fikirOluyor ya olmaz mı malesef hurma diyetim yine kısa sürdü. Bugünkü menüm şöyleydi
14.00=7 hurma+yoğurt
16.00=elma+yeşilçay
18.30=kerevizli tavuk yemeği+tirşik çorbası+turşu
Çay içecem yine çok açlık hissedersem kahve de içerim. Adımı atarım tamamlayınca zaten. Dilerseniz burda günlük yiyip içtiklerimizi de yazalım hem öneriler olur hemde kontrol etmek açısından daha iyi oluyor :)
Tirşik çorbasını ilk defa duydum merak ettim bakacağım şimdiOluyor ya olmaz mı malesef hurma diyetim yine kısa sürdü. Bugünkü menüm şöyleydi
14.00=7 hurma+yoğurt
16.00=elma+yeşilçay
18.30=kerevizli tavuk yemeği+tirşik çorbası+turşu
Çay içecem yine çok açlık hissedersem kahve de içerim. Adımı atarım tamamlayınca zaten. Dilerseniz burda günlük yiyip içtiklerimizi de yazalım hem öneriler olur hemde kontrol etmek açısından daha iyi oluyor :)