Leslie ve yürüyüş yaparak zayıflıyorum.

Bugün malesef misafir vardı ve hiçbişey yapamadım.

Eklentiler

• Screenshot_20201225_003309_com.huawei.health.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 32
Bugünlük benden bu kadar

Eklentiler

• sporthealth-1-20201225-220858.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu saatte de olsa 3mil Leslie yapıldı. Hafta sonu diye mi bilmiyorum çılgınlarca tatlı çekiyor canım. Ne olurdu yılbaşına kadar 20kilo cuk versem

Bu saatte de olsa 3mil Leslie yapıldı. Hafta sonu diye mi bilmiyorum çılgınlarca tatlı çekiyor canım. Ne olurdu yılbaşına kadar 20kilo cuk versem
Valla bende isterim aynısından oluyorsa 8 dediğin. Diyet yalan oldu benim eşim evde olunca boyuna yedim valla spor olarak şimdi 3 mile leslie yaptım. TV izlerken olduğum yerde yürüyerek adımı tamamlamaya çabalıyorum

Aaa kim yazmış 20diye sadece 2yazacaktım afiyet olsun ne yapalım ptesi telafi edersin artık

Ben haftasonu diye leslie lere devam edemedim eşim evde olunca düzenimi bozdu bende sözde diyet yapıyorum ama kaçamaklar oluyor ona nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum 6 da son öğünü yemiş oluyorum

Ben haftasonu diye leslie lere devam edemedim eşim evde olunca düzenimi bozdu bende sözde diyet yapıyorum ama kaçamaklar oluyor ona nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum 6 da son öğünü yemiş oluyorum
Dünde ben öyleydim kaçamaktan ziyade diyete hiç uyumadım. Baktım olmayacak katı bir diyete girdim. Dayanabilirsem 1 hafta dayamaazsam daha erken bitiririm. Hurma yoğurt diyeti yapıyorum. Ama if ile birleştirdim. Saat 2 gibi 7 hurma 3 4 kaşık yoğurt yedim. Saat 4 gibi 1 elma yerim. 6.30 gibi de yine yoğurt 7 hurma ve günü bitirecem. Çay kahve şekersiz olmak koşulu ile serbest zaten Dün gönül dağı vardı TRT de dizi Bitene kadar olduğum yerde yürüyerek tamamladım ben adımı mesela. Hedefe uymak zorunda hissediyorum kendimi eşimde gülüp durdu ama yapacak bişey yok

Bende eşim gülcek diye yapmıyorum yürüme işini açlık oluyor mu çok 6.30 dan sonra. Ben acıkıuorum ama psikolojik mi bilmiyorum

Bende eşim gülcek diye yapmıyorum yürüme işini açlık oluyor mu çok 6.30 dan sonra. Ben acıkıuorum ama psikolojik mi bilmiyorum
Oluyor ya olmaz mı malesef hurma diyetim yine kısa sürdü. Bugünkü menüm şöyleydi
14.00=7 hurma+yoğurt
16.00=elma+yeşilçay
18.30=kerevizli tavuk yemeği+tirşik çorbası+turşu
Çay içecem yine çok açlık hissedersem kahve de içerim. Adımı atarım tamamlayınca zaten. Dilerseniz burda günlük yiyip içtiklerimizi de yazalım hem öneriler olur hemde kontrol etmek açısından daha iyi oluyor :)

Bence süper fikir

Tirşik çorbasını ilk defa duydum merak ettim bakacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…