- 21 Kasım 2016
- 2.466
- 8.729
- 32
İnşallah canım hepimiz hafifleyelim miss gibi. 36 beden kıyafetler giydiğimiz günlerin hayalini kuruyorumOlur canım niye olmasın üstelik sende heveslisin
Bende senin olculerden biraz calarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimiz hafifleyelim miss gibi. 36 beden kıyafetler giydiğimiz günlerin hayalini kuruyorumOlur canım niye olmasın üstelik sende heveslisin
Bende senin olculerden biraz calarim
Neden olmasınİnşallah canım hepimiz hafifleyelim miss gibi. 36 beden kıyafetler giydiğimiz günlerin hayalini kuruyorum
Chloe nun hangi videosu canımKızlar merhaba bugün chloe ting videolarına bakayım dedim çok zor geldi bana arka arkaya dinlenmeden yapamadım yani
Bende dinlenerek yapıyordum başlar da normal canım zamanla alışıyorsun üzme hiç kendiniKızlar merhaba bugün chloe ting videolarına bakayım dedim çok zor geldi bana arka arkaya dinlenmeden yapamadım yani
15 dk lık bir videoydu herhangi birini açtım 3 gün yapabilsem ara veririm tatlımChloe nun hangi videosu canım
Bu arada 3 gün de 1 ara vermeyi unutma kasların dinlenmesi için
Bi kadın daha vardı adını unuttum o da öyle hızlı mı yaptırıyor acaba sen yaptın mı onun egzersizlerini?Bende dinlenerek yapıyordum başlar da normal canım zamanla alışıyorsun üzme hiç kendini
Lilly Sabri biraz daha hafif gibi ona da bak canım.Bi kadın daha vardı adını unuttum o da öyle hızlı mı yaptırıyor acaba sen yaptın mı onun egzersizlerini?
TakipteyizBu konu başlığına tam olarak devam etmediğim için burdan devam etmeyecem malesef. Diyet listeleri kısmından listemi paylaşsam daha sağlıklı olur gibi hem bakmak isteyenler ordan kolaylıkla bulabilir. Konu silinmediği için silemiyorum.
Merhaba bu vücut kitle indeksi yazio ya aşağıda onu nerden yapıyoruz bilgi verebilir misiniz bu arada yaptığınız videoları bende yapiorum baya faydasını gördüm çok yorucu ama değiyorMerhaba hoşgeldin. Hemen kilo verilmiyor malesef bende sürekli yürüyüş ve elimden geldikçe egzersiz yapıyorum. Bir hafta sıkı bir diyette yapmama rağmen vermek yerine 400 gram aldım. Ama vücut bazen böyle tepkiler veriyor. Vazgeçmek yok devam. Bende karışık yapıyorum leslie yürüyüş egzersiz vs ama adımı 12 bin altında yapmıyorum. Diyete 1 hafta ara vermiştim yarın tekrar başlıyorum
Profilinize girin hesap detaylarında aşağı doğru inince hedef kilo başlangıç kilo vs yazıyor oraya değerlerinizi yazıp kaydedince ekleniyorMerhaba bu vücut kitle indeksi yazio ya aşağıda onu nerden yapıyoruz bilgi verebilir misiniz bu arada yaptığınız videoları bende yapiorum baya faydasını gördüm çok yorucu ama değiyor
Tesekkur ederim saolunProfilinize girin hesap detaylarında aşağı doğru inince hedef kilo başlangıç kilo vs yazıyor oraya değerlerinizi yazıp kaydedince ekleniyor