- 21 Kasım 2016
- 2.466
- 8.729
- 32
Ne güzel sevindim. Daha da gider inşallah bırakmak yok devamGünaydın
Sonunda bu sabah 77.5i gördüm Sabah sadece 1mil Şeslir yapabildiğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel sevindim. Daha da gider inşallah bırakmak yok devamGünaydın
Sonunda bu sabah 77.5i gördüm Sabah sadece 1mil Şeslir yapabildiğim.
İşin içinde evlat olunca insan her şeyi başarır eminim sende Allahın izniyle anne olacaksın inanıyorum.. Bu kilolar küçümsenmeyecek kadar önemli hem genel sağlığımız için hemde anne olabilmek için.. Ama neden herkeste kilo problem olmuyo onu anlayamıyorum çok dhaa kilolu olup hamile kalanlar var insülin direnci sorunu bende de var birazcık o yüzden kırmaya çalışıyorum diyetle sporla.. Stres olmadan moral bozmadan yola devamHarikasın. Bende 4 yılı geçti uğraşıyorum. Senin bir tane evladın var ne güzel şanslısın. Benim hiç olmadı malesef. Bana da doktor kilo vermemi söyledi troid ve insülin direncim olduğu için hızlı kilo veremedim için biraz zaman alıyor ama olsun sonuçta gidiyor. Doktor 60 kilo dedi minimum ama elimden gelirse 55 56 kilolara düşüp öyle gitmek istiyorum bakalım. 4 tüp bebek denemem var başarısız. Bu kez olumlu olur umarım bakalım.
Chloe Ting - Flat Tummy Challenge - Free Workout Program
Ben bununla başladım. Günde 30 dk 40 dk falan sürüyor. Biraz yorucu açıkcası 1.günü yaptım ama bayağı yordu beni. Zamanla alışacaz mecbur bakalım.
Leslie olarak bunu yaptım bugün 3 mile.
Bu videoyu da yapıp günü öyle bitirecem. Adımı da öyle paylaşırım
Günaydın. Vücut ödem toplamış olabilirHerkese merhaba :)
Aranıza yeni katıldım. 10 Aralıktan beri İF yapıyorum ve son 10 gündür Leslie yapıyorum. Buna rağmen sadece 2 kilo verebildim. Umarım bu sitedeki insanlar bana motivasyon sağlar ve istediğim kiloya ulaşabilirim. Ben sabah kalkıp 1ya da 2mil Leslie yapıyorum. Öğleden sonra yarım saat yürüyorum ve akşam 6-7gibi yemeğimi yiyorum. Aradan bir kaç saat geçince 2 ya da 3 mil daha yapıyorum. Sizce bu fazla mı? Ayrıca buna rağmen kilo veremiyorum yada inceldiğimi hissetmiyorum. Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Günlerden sonra bugün 77.5 i görebildim Dediğiniz gibi regl öncesi ödemiymişGünaydın. Vücut ödem toplamış olabilir
Kesinlikle ben insülinden kurtuldum çok şükür değerim bayağı güzel şuan kesinlikle sağlık için şart zaten spor yapmak iyi beslenmek. Ya kilo durumu anladığım kadarıyla şöyle. Kilodan ziyade değerlerle kimisi kimisi kilolu oluyor ama iç yağlanması olmuyor kimisi de zayıf ama hep iç yağlanma. Bu sebeple zayıfla diyorlar sanırsam bide hormona etkisi var.İşin içinde evlat olunca insan her şeyi başarır eminim sende Allahın izniyle anne olacaksın inanıyorum.. Bu kilolar küçümsenmeyecek kadar önemli hem genel sağlığımız için hemde anne olabilmek için.. Ama neden herkeste kilo problem olmuyo onu anlayamıyorum çok dhaa kilolu olup hamile kalanlar var insülin direnci sorunu bende de var birazcık o yüzden kırmaya çalışıyorum diyetle sporla.. Stres olmadan moral bozmadan yola devam
Kaç kiloydunuz? Bende 76 iile başladım bakalım ne olacakk siz gün içinde baya hareketlisiniz bence çok iyiiGünlerden sonra bugün 77.5 i görebildim Dediğiniz gibi regl öncesi ödemiymiş
Evet haklısınız. Ben görüntütü falan geçtim sağlığıma kavuşmak istiyorum. Alerjik astım bronşitte var yürürken biraz hızlanayım çok fena oluyorum mesela. Kilo berbat bişey.. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara inerizKesinlikle ben insülinden kurtuldum çok şükür değerim bayağı güzel şuan kesinlikle sağlık için şart zaten spor yapmak iyi beslenmek. Ya kilo durumu anladığım kadarıyla şöyle. Kilodan ziyade değerlerle kimisi kimisi kilolu oluyor ama iç yağlanması olmuyor kimisi de zayıf ama hep iç yağlanma. Bu sebeple zayıfla diyorlar sanırsam bide hormona etkisi var.
Ben 80 kilo ile başlamıştım. İlk başlarda hiç verememiştim. şimdi de regl oldum. Bu benim hareketliliğimi biraz kısıtlar bir kaç gün. Mesela normalde sabah kalkıp 2 mil yapıyordum. bugün sadece bir mil yapabildim.Kaç kiloydunuz? Bende 76 iile başladım bakalım ne olacakk siz gün içinde baya hareketlisiniz bence çok iyii
Ben büyük bi bardak su içmeye çalışıyorum.Sabahları kalktığında bir rutininiz var mı? Sirkeli su limonlu su gibi?
Aynen bende gün içinde yapıyorum hepsini bir anda yapmak mümkün değil. Ben daha çok eşim gece çalıştığı için geç saatlerde tamamlıyorumLeslie gündüz bu videoyu akşama bırakayım diyorum peş peşe yorar gibi ama zaten yorulmak=yol almak
İnşallah canım inan bir çok hastalığın altında yatan sebepte beslenme ve hareketsizlik. Birde vitamin değerlerine baktırma şansın varsa baktır mutlaka eksikleri tamamla çok basit bir vitamin veya mineral eksikliği de kilo vermeyi yavaşlatabiliyor yada bazı hastalıklara sebep olabilir. Bebek tedavisinde takviye veriyorlar ama genelde karma takviyeler oluyor yada içinde herşey olmuyor mesela. Bende başlarda çok yorulurdum nefes alamazdım. Kalbim normalden hızlı çalışıyormuş hatta doktor söyledi ve ilaç verdi ama kullanmadım çünkü aşırı hareketsizdim ondandır diye düşündüm ama şimdi öyle değil evin içinde 17 bin adım atıyorum ve sabah gayet güzel uyanıyorum. Zamanla herşey güzelleşiyor spor yapmadan geçirdiğin gün olmuyor.Evet haklısınız. Ben görüntütü falan geçtim sağlığıma kavuşmak istiyorum. Alerjik astım bronşitte var yürürken biraz hızlanayım çok fena oluyorum mesela. Kilo berbat bişey.. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz
Telafi edersin ama çok iyi vermişsin yinedeBen 80 kilo ile başlamıştım. İlk başlarda hiç verememiştim. şimdi de regl oldum. Bu benim hareketliliğimi biraz kısıtlar bir kaç gün. Mesela normalde sabah kalkıp 2 mil yapıyordum. bugün sadece bir mil yapabildim.
D vitamini dışında pek bir eksikliğim yok onu da içince kurdeşen döküyorum ben çok kötü uyanıyorum gün içinde de hep bir yorgunum rutin işlerimi bile bitiremiyorum. Hareketsiz ve sağlıksız beslenme bu sorunlara sebep oluyor dediğin gibi.İnşallah canım inan bir çok hastalığın altında yatan sebepte beslenme ve hareketsizlik. Birde vitamin değerlerine baktırma şansın varsa baktır mutlaka eksikleri tamamla çok basit bir vitamin veya mineral eksikliği de kilo vermeyi yavaşlatabiliyor yada bazı hastalıklara sebep olabilir. Bebek tedavisinde takviye veriyorlar ama genelde karma takviyeler oluyor yada içinde herşey olmuyor mesela. Bende başlarda çok yorulurdum nefes alamazdım. Kalbim normalden hızlı çalışıyormuş hatta doktor söyledi ve ilaç verdi ama kullanmadım çünkü aşırı hareketsizdim ondandır diye düşündüm ama şimdi öyle değil evin içinde 17 bin adım atıyorum ve sabah gayet güzel uyanıyorum. Zamanla herşey güzelleşiyor spor yapmadan geçirdiğin gün olmuyor.
Magnezyum desteği de al halsizlik varsa iyi gelir ben almaya başladım bayağı iyi geldi ağrılarım azaldı.D vitamini dışında pek bir eksikliğim yok onu da içince kurdeşen döküyorum ben çok kötü uyanıyorum gün içinde de hep bir yorgunum rutin işlerimi bile bitiremiyorum. Hareketsiz ve sağlıksız beslenme bu sorunlara sebep oluyor dediğin gibi.
Yarın daha çok hareket edersin çikolatayı eritmiş olursun regl dönemi ayrıcalıklı aynen2 mil Leslie yapıldı. Ama bugün diyetimi bozup bi çikolatalı gofret yedimRegl dönemi ayrıcalığı olsun bu da
İlaç veya vitamine dair hiç birşey içmiyorum 3 yıldır. Kurdeşen dökmekten korkuyorumMagnezyum desteği de al halsizlik varsa iyi gelir ben almaya başladım bayağı iyi geldi ağrılarım azaldı.