- Konu Sahibi minikkurbaga80
-
Cok kisa surede cok guzel kilo vermissiniz. Ins bende ayni sekilde basariya ulasirimif le 5 ayda 23 kilo verdim. ben 16-8 yaparak sürdürdüm diyeti. son 3 haftadir da 20-4 yapiyorum. hayatimda yaptığım en etkili ve sürdürülebilir diyet oldu.
kilom 80 di başladığımda su an 57.. umarim sizde hedefinize ulasirsiniz. pes etmeyin sonucu mükemmel olucak
Merhaba gec cevap verdigim icin kusura bakmayin biraz gozlemlemek istedim acikcasi ise yarayip yaramadigini kesinlikle ise yariyor ben oglen 12 den aksam 6 ya kadar yiyorum eger cok erken kalktiysam 11 den 5 e kadar yapiyorum.Merhabalar bende bugün diyete başladım if yapmayı düşünüyorum 16-8 diyetini fakat suanda araştırma halindeyim en son kacta yemek yiyorsunuz ve kacta uyuyorsunuz
merhaba güzel vermişsin ben beş altı gündür yerimde sayıyorum çok hareketsizim ondan olabilir diyorum leslie yı sabah aç karnına denememiştim birde onu deneyeyim bakalımEvetttt... gelelim bu surecte neler olduguna.
Araya giren bir suru olaylardan sonra tam olarak 21 mayis gunu if ve leslie ye basladim.
21 mayista 91.1 kiloydum
24 mayista 90.3
27 mayista 89.5
29 mayis bugun itibari ile 89.1 kiloyum
Sonuc olarak 8 gun icinde 2 kilo verdim.
merhaba güzel vermişsin ben beş altı gündür yerimde sayıyorum çok hareketsizim ondan olabilir diyorum leslie yı sabah aç karnına denememiştim birde onu deneyeyim bakalım
If in yaninda leslie de baya faydali oluyorTakipleselim canım...ben de 2 gündür if yapıyorum
Koşu bandında yürüyorum canım evde varIf in yaninda leslie de baya faydali oluyor
SuperKoşu bandında yürüyorum canım evde var☺
Bu sabah 1 mil Leslie sonrasında bacak hareketleri yaparak başladım az ama başladım en azından gece yatmadanda 1 mil yaparım.Tek öğün yediğim için çok açım.Yarın tartıya yansır inşallah.Ben cok faydasini gordum denemeni tavsiye ederim. Bu sabah 88.7 ciktim.
Bence kesin yansir tartilinca beni de bilgilendir. Bende 2 ogun yiyorum oglen 12 de birde aksam uzeri 5 gibi eger gec yatarsam bende acliktan oluyorum midemin sirtima yapistigini hissediyorumBu sabah 1 mil Leslie sonrasında bacak hareketleri yaparak başladım az ama başladım en azından gece yatmadanda 1 mil yaparım.Tek öğün yediğim için çok açım.Yarın tartıya yansır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?