Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Upload tamamlandı mail adresini gönderenlere birazdan atıyorum linkleri
Rica ederim :)saglikli ve bol yuruyuslu gunler dilerimBana geldi, teşekkür ederim.
Bende mailimi gönderdim ama geçmi kaldım acaba ?bu arada bayramınız mubarek olsunRica ederim :)saglikli ve bol yuruyuslu gunler dilerim
Gönderdim :)Bende mailimi gönderdim ama geçmi kaldım acaba ?bu arada bayramınız mubarek olsun
Neden mail atamadiniz?bende istiyorum ama size mail atamadım nasıl yapıcaz
Merhaba hanımlar ben leslie nin 2 mile videosunu bir türlü bulamadım indirmek istiyorum o yüzden aradım ama yok youtube tan açıp yapıyordum şimdi bulamayınca sinir oldum eğer bulan ya da yapan varsa online buraya link atabilir mi ?
yotube acip leslie sansone arayacaksin ve karsina bir cok cesit video cikiyor..ben 3 gun once basladim..mile 3 e..aslinda hemen 5 sececektim..ama hem vucudumu alistirayim istedim hemde 3 mile 45 dk suruyor...baymiyor yani..birde fazla vaktim olmuyor..ya sabah erkenden kalkip yapmam gerekiyor ya da cocuklar uyuyunca..sansima biri uyanmazsa...Merhabalar grubunuzu yeni kesfettim bende araniza katilip yürümek istiyorum ama programlar hakkinda bilgim yok en basta neler yapmam gerekiyor yardimci olursaniz cok sevinirim
linkini verebilir misin? bulamadimda...Arkadaslar bu baslik sadece gorsel paylasim icin diger yazismalarinizi lutfen egzersizler bölümündeki leslie basligina yapin.
linkini verebilir misin? bulamadimda...