Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Günaydınlar lesli ile 3 mile yapıyorum günlük en hızlı ve en iyi yağ yakan anladığım power 5 mile ama bulamadım nette
3mile de power ını bulamadım
en iyi yağ yakan hangisi acaba yardım lütfen
Bence en iyi yağ yakıcı videosu kesinlikle 5 mile fat burning walk.ben bu video ile 2 ayda 11 kilo verdim.yılmadan be birgün bile birakmadan deneyin.sonucu göreceksiniz.başarılar ve bol sporlu günler.

Bence en iyi yağ yakıcı videosu kesinlikle 5 mile fat burning walk.ben bu video ile 2 ayda 11 kilo verdim.yılmadan be birgün bile birakmadan deneyin.sonucu göreceksiniz.başarılar ve bol sporlu günler.
Ysg yakiminin video ile ilgisi yok uz7n sure ayni tempoda yapinca yag yakimi tabii ki fazla oluyor. Yanlis yonlendirmeyelim.

derya hanım bu yeni videolar suzanne risch kullanıcısı tarafından paylaşılanlar mı acaba??
Yeni videolarin you tube da oldugunu sanmiyorum canim.

Aa geri aliyorum kadin paylasmis valla birazdan buraya eklerim kizlar indirin hemen silerler yenileri

Arkadaslar bir tane daha eklemis kadin karin icin yer hareketleri de var.

Bu youtube videolarında y nin başına ss koyun enter deyin yani ssyoutube... orda çıkıyor hemen indir diyosunuz iniyor bu da çok kolay hangisi işinize yararsa artık. Videolar çok güzel abla denemeye çalışcam hepsini teşekkürler.

X