- 21 Mayıs 2015
- 1
- 0
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya hanım bu yeni videolar suzanne risch kullanıcısı tarafından paylaşılanlar mı acaba??Yeni videolari da cikmis bilenler bilmeyenlere bildirsin.
Bence en iyi yağ yakıcı videosu kesinlikle 5 mile fat burning walk.ben bu video ile 2 ayda 11 kilo verdim.yılmadan be birgün bile birakmadan deneyin.sonucu göreceksiniz.başarılar ve bol sporlu günler.Günaydınlar lesli ile 3 mile yapıyorum günlük en hızlı ve en iyi yağ yakan anladığım power 5 mile ama bulamadım nette
3mile de power ını bulamadım
en iyi yağ yakan hangisi acaba yardım lütfen
Ysg yakiminin video ile ilgisi yok uz7n sure ayni tempoda yapinca yag yakimi tabii ki fazla oluyor. Yanlis yonlendirmeyelim.Bence en iyi yağ yakıcı videosu kesinlikle 5 mile fat burning walk.ben bu video ile 2 ayda 11 kilo verdim.yılmadan be birgün bile birakmadan deneyin.sonucu göreceksiniz.başarılar ve bol sporlu günler.
Yeni videolarin you tube da oldugunu sanmiyorum canim.derya hanım bu yeni videolar suzanne risch kullanıcısı tarafından paylaşılanlar mı acaba??
http://www.izlevideo.net/Indiremiyorum yaa hepsi cok guzel gercekten Aksam a silinmez insaallah esim gelsin halletsin yapamadim .Cok tesekkurler
Sanirim oyle canim kullaniciyi bile bulamiyorum.Videolar kaldırılmış mı kızlar