Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kg olduguna göre degisir. 60 kg civari bir kadin 350 kadar yakar, kilo arttikca kalori kaybi da artar.arkadaşlar bişey soracam leslie 3. mil kaç kalori yakıyo acaba
cvbın için çok teşekkür ederim 61 kiloyum metabolizmam biraz yavaş ve youtubeden 45 dkalık olanı yapıyorum walk at home aynımıdır acaba bundada 350 kalorimi harcanırKac kg olduguna göre degisir. 60 kg civari bir kadin 350 kadar yakar, kilo arttikca kalori kaybi da artar.
cvbın için çok teşekkür ederim 61 kiloyum metabolizmam biraz yavaş ve youtubeden 45 dkalık olanı yapıyorum walk at home aynımıdır acaba bundada 350 kalorimi harcanırKac kg olduguna göre degisir. 60 kg civari bir kadin 350 kadar yakar, kilo arttikca kalori kaybi da artar.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/40141475/cvbın için çok teşekkür ederim 61 kiloyum metabolizmam biraz yavaş ve youtubeden 45 dkalık olanı yapıyorum walk at home aynımıdır acaba bundada 350 kalorimi harcanır
bugün yaptığım ve çok beğendiğim hit kardiyo ,5 fat burningin 2 millik hali
Ayy sen boyna is cikar bize daha dunkuler iniyo bunu da indireyim bari
Merhaba canim, tabii ki devam ediyorum. Bir ara paylastim evet diger baslikta.Derya abla merhaba bakıyorum hala devam ediyorsun çok merak ettim son zamanlarda paylaştıgın fotografın var mı ?
Yoo cok olmamasi lazim benim profilimden gönderdigim mesajlari acarsan resimli mesajlar da cikiyor sayfalari taramamis olursun. Tebrik ederim seni de.Helalolsun ablacım tebrik ediyorum bende 6 kilo verdim trambolinle çalısıorum ideal kilomdayım artık basardım :)
Görebilir miyim abla çok geçmiş sayfalarda mı çok merak ediyorum :)
Burasi gorsel paylasim basligi. Ben leslienin her videosunu oneriyorum.Derya 1970 merhaba siz bu progrsmi kac yildir uyguluyorsunuz ve kac kilo verdiniz acaba birde hangusini oberirsiniz tesekkurler