- 29 Ocak 2010
- 5.650
- 1
olsun sen indir kalemle atarız benim bilgisayara.:)))
olur be fındık....lülülülülülü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun sen indir kalemle atarız benim bilgisayara.:)))
sevgili12 sendezayıfla sitesine üye ol ordan indirebiliyosun 1 2 3 ml indirdik harika 2 mil ve 3 mil süper ..buarada geçmiş olsun umarım sağlığında iyidir.bu programla ve diyetle istediğin kiloya düşersin inşallah.
sevgili12 sendezayıfla sitesine üye ol ordan indirebiliyosun 1 2 3 ml indirdik harika 2 mil ve 3 mil süper ..buarada geçmiş olsun umarım sağlığında iyidir.bu programla ve diyetle istediğin kiloya düşersin inşallah.
ya kızlar nasıl ,ndiricem bu 3 mil olanı daha doğrusu 5 kilo vermek için ne yapmalı leslie olarak
arkadaşlar şimdi ben bu lesile olayından bişey anlamadım banada yardım edermisiniz
ben 5 mil yazanı indiridim direk açıldı ve 68 dakika sürüyor sinizkiler nedne açılmadı merak ettim
hadi ya nerden indirdin ben 3 ml yapıyorum 2 haftam bitti...inanın baya bi farketti benim midem göbeğim ayrı ayrı dır( midem gitti oturunca çift kat olmuyorum:)))
benimde aynı mide ve göbek ayrı hergün yaptınmı peki 2 haftada süpe rbir haber bu:)
ya ben yağ yakıcı olan 5 mili indirmek istiyorum ama uzun sürüyorsa yapamam ki sabahın 6 sında kalkmam gerek çok yorar yağ yakıcı olup daha kıs süreni var mı?