düzenli leslie yapmış biri olarak söylüyorum evet. kilo da çok farkedilmese de inceliyorsunuz ben bir beden küçüldümLeslie cidden işe yarıyor mu hafif gibi geliyor işe yaramaz gibi geliyor bana bilemedim.
Bende yeni başladım sabahları şimdilik 15 dk lik yapıyorum siz kaç dk haftada kaç gün yapiyorsunuzdüzenli leslie yapmış biri olarak söylüyorum evet. kilo da çok farkedilmese de inceliyorsunuz ben bir beden küçüldüm
l beden yerine m beden rahat olarak giyoyurum mesela
hergün 30 dakika yaptım 3 ay boyunca pandemi zamanıBende yeni başladım sabahları şimdilik 15 dk lik yapıyorum siz kaç dk haftada kaç gün yapiyorsunuz
Faydasını gördünüz mü kaç kilo verdiniz bana da motive olsun biraz useniyorumhergün 30 dakika yaptım 3 ay boyunca pandemi zamanı
Evet canım benim çok aşırı kilom yoktu 66 ile başladım 60 kadar indim .3 Ay hiç bırakamadan yaptım.ama şunu farkettim eskiden 63 falanken giyemediğim içine giremediğim pantolonlar çok güzel oturmaya başladı.vücudu biçimlendiriyor bence.bir senedir yapmıyorum güncel 62 kiloyum .leslie sürecinde pilavı bıraktım bazen de yulaf lapası ile kahvaltı yaptım artı olarak düzenli olarak Pazartesi-Perşembe oruçlarımı tuttum.l bedenden m bedene düştümFaydasını gördünüz mü kaç kilo verdiniz bana da motive olsun biraz useniyorum
Aynı kilodaymisiz bende şuan 66 yım 59 a düşmeyi çok istiyorum şuan aşırı bir kilom yok ama biraz göbek var onu eritebilirsem süper olacak darısı bana inşallah şuan 3 gündür leslie yapıyorum yesil çay içiyorum dikkat ediyorum yememe inşallah bende düşerim biraz bol eksiler canim teşekkürlerEvet canım benim çok aşırı kilom yoktu 66 ile başladım 60 kadar indim .3 Ay hiç bırakamadan yaptım.ama şunu farkettim eskiden 63 falanken giyemediğim içine giremediğim pantolonlar çok güzel oturmaya başladı.vücudu biçimlendiriyor bence.bir senedir yapmıyorum güncel 62 kiloyum .leslie sürecinde pilavı bıraktım bazen de yulaf lapası ile kahvaltı yaptım artı olarak düzenli olarak Pazartesi-Perşembe oruçlarımı tuttum.l bedenden m bedene düştüm
Ben de iki defadır gün aşırı yapmaya basladım, 17 dk lik olandan yaptım ikisinde de.. Giderek süreyi artırmayı planlıyorum..Aynı kilodaymisiz bende şuan 66 yım 59 a düşmeyi çok istiyorum şuan aşırı bir kilom yok ama biraz göbek var onu eritebilirsem süper olacak darısı bana inşallah şuan 3 gündür leslie yapıyorum yesil çay içiyorum dikkat ediyorum yememe inşallah bende düşerim biraz bol eksiler canim teşekkürler
İlk yapınca bende zorlandım 15 le başladım bugün 20 dk yaptim inşallah ise yarar gecen yaz sabahları limonlu sıcak su içiyordum oda fayda etmişti bayağı iştah kesiyor şimdi daha havalar tam ısınmadı canım istemiyor basliycam sizede tavsiye ederimBen de iki defadır gün aşırı yapmaya basladım, 17 dk lik olandan yaptım ikisinde de.. Giderek süreyi artırmayı planlıyorum..
Ben de aklıma geldikçe elmasirkeli su ıcıyorum, ödem atmaya da yardımcı, limonu aslında baş köseye koymamız gerek, tesekkür ederim tavsiye içinİlk yapınca bende zorlandım 15 le başladım bugün 20 dk yaptim inşallah ise yarar gecen yaz sabahları limonlu sıcak su içiyordum oda fayda etmişti bayağı iştah kesiyor şimdi daha havalar tam ısınmadı canım istemiyor basliycam sizede tavsiye ederim
Rica ederim sirkeli su da aslında çok iyi dediğin gibi ama ben kokusunu tadını sevmediğim için limonlu suya devamBen de aklıma geldikçe elmasirkeli su ıcıyorum, ödem atmaya da yardımcı, limonu aslında baş köseye koymamız gerek, tesekkür ederim tavsiye için
Merhabalar,
Yıllardır 70 ile 75 kilo arasında gezinip duruyorum. Hasbelkader 69’u görürsem anında diyeti bırakıp tıka basa yemeye başlıyorum. Bunun sebebi sanırım kendimi yaptığım diyetler boyunca yiyeceklerden yoksun bırakmam. Bu sebeple yemeyerek kilo veremeyeceğimi geç de olsa anladım. Yediklerimden kısmadan, hatta diyetteyim psikolojisine girdiğimde kaçamak yaparak, sporla az az ama kalıcı olarak zayıflamaya karar verdim. 4 gün önce 72 kilo olarak başladığım bu mecaramı foruma taşımaya karar verdim. Bugün itibariyle 70.8 kiloyum. Boyum 1.69 cm ve hedefim 55 kilo olmak. Yaz yaklaşırken birlikte kilo verelim mi?