- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
iyi gecelerAnlastik oyleyse hadi ben kactim iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi gecelerAnlastik oyleyse hadi ben kactim iyi geceler
şimdi bu topik leslie topiği aslında jillian topiği değil o nedenle aslında yanlış topiktesin jillian yaptım ama kilo vermem de fena değil birde incelme çok iyidi ama beslenmene dikkat etmen lazım ripped yapıyorum arada ama ara verdim şimdi yine başlamayı düşünüyorum tabi eğer çok kilo fazlan yoksa yap birde kilo fazla olunca eklemlere yük biniyor ben daha kiloluyken denemiştim dizlerim ağrımıştı o zaman biraz kilo verdikten sonra başlamış oldum bu sefer daha rahattımMerhaba ben bunun hakkında bilgi almak istiyorum bir zamanlar evde Jillian yaparak biraz olsun zayıflamıştım. Umarım yanlış yere yazmıyorumdur. Uygulayan birisinden bizzat duymak istedim de
ehe ben jillianı sevmedim o yüzden bıraktım aslında ben leslie hakkında bilgi almak istemiştim ama sanırım ikisi birbirine benziyor :)şimdi bu topik leslie topiği aslında jillian topiği değil o nedenle aslında yanlış topiktesin jillian yaptım ama kilo vermem de fena değil birde incelme çok iyidi ama beslenmene dikkat etmen lazım ripped yapıyorum arada ama ara verdim şimdi yine başlamayı düşünüyorum tabi eğer çok kilo fazlan yoksa yap birde kilo fazla olunca eklemlere yük biniyor ben daha kiloluyken denemiştim dizlerim ağrımıştı o zaman biraz kilo verdikten sonra başlamış oldum bu sefer daha rahattım
o zaman doğru yerdesin birkere benzemiyorlar lesie daha yapılabilitesi kolay ben seviyorum ama denemen lazım herkes sevmiyor 1 milden başlıyor videoları en kısası o etkili olsun dersen 1 mille başlayıp zamanla arttırabilirsin 3 mili düzenli yaparsan 2 günde bir iyi kilo veririsin yada hergün 2 mil başlangıç için 1 mili yapmayı dene kolay görünüyor ama etkiliehe ben jillianı sevmedim o yüzden bıraktım aslında ben leslie hakkında bilgi almak istemiştim ama sanırım ikisi birbirine benziyor :)
çok teşekkür ederim en kısa zamanda ayrıntılı inceleyip ben de başlamak istiyorum :)o zaman doğru yerdesin birkere benzemiyorlar lesie daha yapılabilitesi kolay ben seviyorum ama denemen lazım herkes sevmiyor 1 milden başlıyor videoları en kısası o etkili olsun dersen 1 mille başlayıp zamanla arttırabilirsin 3 mili düzenli yaparsan 2 günde bir iyi kilo veririsin yada hergün 2 mil başlangıç için 1 mili yapmayı dene kolay görünüyor ama etkili
leslie mantığı evde yürüyüş ağır değil her kesime hitap ediyor denemelisin bence sesinden sıkılırsan kadının video sesini kıs kulaklıkla müzk aç yada benim gibi film izlerken yapabilirsin ben öyle yapıyorumçok teşekkür ederim en kısa zamanda ayrıntılı inceleyip ben de başlamak istiyorum :)
Acaba suan katılma şansım var mı aranıza ?4 mart güncel liste
@deadline
@esmaaa06
@ervaamm
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
@ilk-nur +
@ispanyol
@jasmine53
@kurk mantolu madonna
@LHUNAL izinli
@lois3
@MasalKusu
@melekes
@winchesterr
@gamlibaykus06
@burlara izinli
canım 1 hafta kaldı bitmesine 1 ay için başlatmıştık önce gelseydin olurdu ama artık olmaz sankiAcaba suan katılma şansım var mı aranıza ?
Baskanim mekigi de baska zaman yapicam birazdan musafir gelcek decanım 1 hafta kaldı bitmesine 1 ay için başlatmıştık önce gelseydin olurdu ama artık olmaz sanki
50 mekik çektin mi kız kaçamazsın benden4 mart güncel liste
@deadline
@esmaaa06
@ervaamm
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
@ilk-nur +
@ispanyol
@jasmine53
@kurk mantolu madonna+ 3mil
@LHUNAL izinli
@lois3
@MasalKusu
@melekes
@winchesterr
@gamlibaykus06
@burlara izinli
hadi bakalım aklımda unutmam ben onuBaskanim mekigi de baska zaman yapicam birazdan musafir gelcek de
tekrar başlayacak mısınız pekicanım 1 hafta kaldı bitmesine 1 ay için başlatmıştık önce gelseydin olurdu ama artık olmaz sanki