- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cumartesi yapmadın diye kızmıştım aferin sana yapmışsınbende 4 mil yapmış bulunmaktayım artımı atmaya geldimAyy sonunda yazabildim su mesajı
tamam canım kızın iyileişince beklerim izinli yazayım şimdilik geçmiş olsunDeadline kusura bakma canim kac gundur yokum ama kizm rahatsiz spor yapamiyorum int girmiyorum o yuzden yazmadim
tamam canım o zaman sen gelebildiğin zaman haber ver yaptığını bileyim onun dışında artı koyarım sana kaşam ama yapmayı ihmal etmekızlar bildirim yaapamıyorum çok yoğun günler geçiriyom kusura bakmayın ama yapıyorummm
tebrik ederim allah hayırlı sağlıklı bir ömür versin bebişeselam fitçelerr :) nasılsınız ehü ehü deadline cnm beni l,steden çıkarırmısın tahmin ettihim şey varmış hamileymişim süpriz oldu :)
saol cnm çok teşekkür ederim :)amiiiiiiiiiiiinnnnnnntebrik ederim allah hayırlı sağlıklı bir ömür versin bebişe
tamam canım kızın iyileişince beklerim izinli yazayım şimdilik geçmiş olsun
z
ihmal c etmem merak etme sen artıları koy bana 1 mil yapcam her gün ilk günler 3 mil yaptım ama simdi zamanım olmuyor siteye bile giremiom
tebrikler :)) allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :))selam fitçelerr :) nasılsınız ehü ehü deadline cnm beni l,steden çıkarırmısın tahmin ettihim şey varmış hamileymişim süpriz oldu :)