LESLİE ile 3 mile günlüğüm

meleklek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
17
10
36
Başlığı dayanamayıp bugün açtım karar verir vermez.Yapmam gereken işler dolayısıyla yürümeye 17 aralıkta başlayacağım o zamana kadar araştırma da yaparım hem...şuan 102 kiloyum boyum 168 3 ay boyunca hergün 3 mil yürümek hedefim...3 ay sonra tartılmayı planlıyorum 17 martta.o zamana kadar her gün burda yürüdüğümü rapor edeceğim.bana katılam isteyen olursa çok memnun olurum :)

Merhabalar bende leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum ve etkili oldugunu düşünüyorum. Başlangıç olarak 3 mil yeterli olucaktır daha sonra vücut alıştıkça ve kilo vermeye başlayınca 5 mil yapmayı da deneyebilirsiniz.Ben de 1.76 boyundayım sabah tartı sonucum itibariyle 73.5 kiloyum. Hedefim 65. Yazın 80 kilo oldugumu görünce yeme düzenimi değiştirmeye karar vermiştim. Son 1 haftadır da evde her gün spor yapmaya çalışıyorum. Çünkü hem daha hızlı kilo vermemi saglıyor hemde olabilecek sarkmalara karşı etkili olcagı kanısındayım. İlk zamanlar kilo vermeye başlayınca size moral olucaktır fakat devamını getirin tekrar başa sarmayın ve asla vazgeçmeyin. Spora başlayana kadar en azından yeme düzeninizi değiştirerek başlayabilirsiniz.Günde 2 fincan yeşilçay ve 2.5 litre su mutlaka tüketin. Sabah uyandıgınız gibi 1 2 bardak su ile güne başlayın metabolizmanız hızlansın. Kahvaltılarda ben haşlanmış yumurtayı çok sevdiğim için her sabah 1 adet tüketiyorum hem tok tutuyor hemde protein açısından zengin.Akşam 7 den sonra katı bişey tüketmemeye dikkat edin 1 adet meyve yenebilir. Böylelikle sabah uyandıgınızd kendinizi daha hafif hissedeceksinizdir. Sizi kararınızdan dolayı tebrik ederim en azından yılbaşına kadar bir kaç kilo vererek yeni yıla yeni umutlarla güzelliklerle başlarsınız.=) Artık kendimiz için birşeyler yapma vakti sizi takip edicem=)

Merhabalar bende leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum ve etkili oldugunu düşünüyorum. Başlangıç olarak 3 mil yeterli olucaktır daha sonra vücut alıştıkça ve kilo vermeye başlayınca 5 mil yapmayı da deneyebilirsiniz.Ben de 1.76 boyundayım sabah tartı sonucum itibariyle 73.5 kiloyum. Hedefim 65. Yazın 80 kilo oldugumu görünce yeme düzenimi değiştirmeye karar vermiştim. Son 1 haftadır da evde her gün spor yapmaya çalışıyorum. Çünkü hem daha hızlı kilo vermemi saglıyor hemde olabilecek sarkmalara karşı etkili olcagı kanısındayım. İlk zamanlar kilo vermeye başlayınca size moral olucaktır fakat devamını getirin tekrar başa sarmayın ve asla vazgeçmeyin. Spora başlayana kadar en azından yeme düzeninizi değiştirerek başlayabilirsiniz.Günde 2 fincan yeşilçay ve 2.5 litre su mutlaka tüketin. Sabah uyandıgınız gibi 1 2 bardak su ile güne başlayın metabolizmanız hızlansın. Kahvaltılarda ben haşlanmış yumurtayı çok sevdiğim için her sabah 1 adet tüketiyorum hem tok tutuyor hemde protein açısından zengin.Akşam 7 den sonra katı bişey tüketmemeye dikkat edin 1 adet meyve yenebilir. Böylelikle sabah uyandıgınızd kendinizi daha hafif hissedeceksinizdir. Sizi kararınızdan dolayı tebrik ederim en azından yılbaşına kadar bir kaç kilo vererek yeni yıla yeni umutlarla güzelliklerle başlarsınız.=) Artık kendimiz için birşeyler yapma vakti sizi takip edicem=)

çok teşekkür ederim desteğiniz için.daha önce 1 mil ve 2 mil yürüdüm 3 mili de denedim şuan için en ideali 3 mil hem sıkılmıyorum da.Deddiğiniz gibi vazgeçmemek en önemlisi ne zaman bu yürüyüşleri yapsam çok hızlı kilo verdim ama ra verince kilo vermem de durdu.İnşallah 3 ay istikrarla devam ederim.:)tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkür ederim :)

7b606767a7ebc1f832b1cd29206dc799.jpg

Rica ederim=) Benimde motivasyona ihtiyacım var bazen karamsarlığa kapılmıyor değilim ama bazen istediğim kıyafetleri giyememek canımı çok sıkıyor. Belki sizin paylaşımlarınızda bana ve biçok kişiye moral destek olabilir=) çünkü bu yolda en önemli unsur motivasyon=)

merhaba:KK68:

ben de bugün bişeylere niyet ettim ve hemen spor topiğine bakarken konunuzu gördüm. size katılmak isterim:KK23: benim kalça göbek ve basen bölgem kilolu bundan kurtulmak istiyorum :KK43: bu leslie denen programı ilk kez gördüm. olduğumuz yerde yürüyor gibi mi yapacağız?

merhaba:KK68:

ben de bugün bişeylere niyet ettim ve hemen spor topiğine bakarken konunuzu gördüm. size katılmak isterim:KK23: benim kalça göbek ve basen bölgem kilolu bundan kurtulmak istiyorum :KK43: bu leslie denen programı ilk kez gördüm. olduğumuz yerde yürüyor gibi mi yapacağız?

evet yerimizde sayıyoruz ama başka hareketler de yaptırıyor keyifli geçiyor 45 dakika kadın zaten sürekli konuşuyor.:)

videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

ben cumartesi günü başlayacağım inşallah 17 sinde ayın.bana katılmanıza çok menun oldum.:)

Bende bugün 3 mil yaptım akşamda biraz mekik çekmeye çalışacağım 50 tane kadar =) Yeni yıla merhaba fazla kilolara elveda diyebilmeliyiz artık=))))) bol su içmeyi asla ihmal etmeyin hem cilt içinde faydaları çok. Deneyip memnun kaldığımız yöntemleri paylaşalım motive olmak şart=)

3 aylık kilo takibim

7b606767a7ebc1f832b1cd29206dc799.jpg
17 aralık:
24 aralık
31 aralık
7 ocak
14 ocak
21 ocak
28 ocak
4 şubat
11 şubat
18 şubat
25 şubat
4 mart
11 mart
18 mart

sabah yürüyüşü 3 mil leslie:

akşam yürüyüşü 5K 3 mil leslie:

3 ceviz /3 badem :

4 suluk su :

yoğurt:

yumurta:

boyun egzersizleri :

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

şimdiden şablon oluşturayım dedim,boyun egzersizleri boyun fıtığım için doktorun verdiği egzersizler.Yoğurt,yumurta,ceviz ve badem de sağlığım için mutlaka yemem gerekenler olduğu için ekledim.Sabah yürümeye niyetim var inşallah başarabilirim.

aslında önemli olan motive olmak. benim motivasyona ihtiyacım var karatay yapıyorum ama spor yok..yaparsam eksileride görecem güncel kilom 69

merhaba kızlar, konuyu görünce dayanamadım.. benim de hedefim hergün daha doğrusu haftada en az 5-6 gün leslie 3 mile yapmak, inşallah başaracağım :) ama kızım müsade ederse tabi, ayağımın dibinde dolanıyor yapamıyorum sayesinde.

pazartesi başladım ama öyle çok hamlamışım ki dün yapamadım, bugün yapacağım inşallah. 3 mile alışınca 5 mile denerim inşallah, hedef o yönde :)

burdan yazsak ya birbirmize? motive eder zorunlu oluruz hem :KK48::KK48:

aslında önemli olan motive olmak. benim motivasyona ihtiyacım var karatay yapıyorum ama spor yok..yaparsam eksileride görecem güncel kilom 69

Kesinlikle en önemlisi motivasyon ama bu başlangıç için gerekli olan şey.yani alışkanlık haline dönüşünce motivasyon olmadan da insan kendini bilgisayarın başında leslie ile yürürken buluyor.Ben bunu deneyimledim ama çeşitli nedenlerle bırakmak zorunda kaldım.şimdi inşallah 3 ay devam etmek istiyorum :)
birlikte olursak daha olay alışırız devam ederiz :)

merhaba kızlar, konuyu görünce dayanamadım.. benim de hedefim hergün daha doğrusu haftada en az 5-6 gün leslie 3 mile yapmak, inşallah başaracağım :) ama kızım müsade ederse tabi, ayağımın dibinde dolanıyor yapamıyorum sayesinde.

pazartesi başladım ama öyle çok hamlamışım ki dün yapamadım, bugün yapacağım inşallah. 3 mile alışınca 5 mile denerim inşallah, hedef o yönde :)

ben sabah 6 da kalkıp sabah yürüyüşü de yapacağım leslie ile çocuğunuz o saatlerde uyuyorsa bana eşlik edebilirsiniz:)
başlamadan önce yazarız buraya hadi başlayalım bugünkü leslie ye diye :)

merhabalar leslie yi 1 haftadır yapmaya çalışıyorum arada başka video yaptıgımda oluyor ama bacaklarda biraz toparlanma incelme hissediorum =) aslında gündüz leslie akşam esneme mekik ve bel hareketleriyle desteklemek istiyorum 15 dk da olsa. ne yaparsak vücutta kendini belli ediyor aslında biz bu zamana kadar sadece diyetle vücudun değişmesi adına bişeler beklemiş olabiliriz=)))

Kizin kaç yasinda? benim iki buçuk yaşındaki kızımda aynı ne zaman niyetkenip yapmaya başlasam etrafımda dönüyor ayaklarımı tutuyo yer hareketlerinde ustume çıkıyor, tombik anne seviyo benimki:)))

bir şablon oluşturayım yürüyüş için ben günde 2 kez yürüyeceğim

melek:

cancan59can:

papatyaçayı:

esen13:

wendigo:

miragenet:

X