Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel devamı gelir inşallah.Merhaba ben de bugün 3 mile yaptım
bir mil hafif gibi ama 3 mili bir hafta boyunca yapınca değişiklik gözle gözüküyormuşbaşarılar diliyorum, inşallah devamı gelir bugün ben de 1 mile yapıcam.
Tebrik ederim ben de bugün 3 mile yaptım.eveeettt
sabah tartıldım tam 78 kiloyum.
dün 10.480 adım attığım içim leslie yapamadım.
2 litre su içtim
diyetimi bozmadım.
aferim bana.
Çok güzel kilomuz boyunuz kaçtı acabaTebrik ederim ben de bugün 3 mile yaptım.
Kilom 80 boyum 165 31 yaşındayım. 1 de evladım var çok şükürÇok güzel kilomuz boyunuz kaçtı acaba
Hoşgeldin canım. Eğer 1 mile seni yormuyorsa kendini hazır hissediyorsan hemen geçebilirsin. Hazır hissetmiyorsan birkaç gün 1 mile yapıp sonra 2 mile geçersimBen de bugün leslie 1 mile başladım. Yarın 2 mile mi geçmek gerekir?
Bugün 2 mil deneyeyim. 1 mil beni yormadı çok fazlaHoşgeldin canım. Eğer 1 mile seni yormuyorsa kendini hazır hissediyorsan hemen geçebilirsin. Hazır hissetmiyorsan birkaç gün 1 mile yapıp sonra 2 mile geçersim
Yorana kadar arttırırsın gün gün.Bugün 2 mil deneyeyim. 1 mil beni yormadı çok fazla
Teşekkür ederim canım öyle yapayımYorana kadar arttırırsın gün gün.
Kilomuz aynı gibi boyumuzda ama yaşınız çok genç çok avantajlısınız bendenKilom 80 boyum 165 31 yaşındayım. 1 de evladım var çok şükür
3 mil ter attırıyor ben hep 3 mil yapacağım tavsiye ederimBugün 2 mil deneyeyim. 1 mil beni yormadı çok fazla
İnşallah bu kilolara çıkmamak üzere kilo veririz. Beslenmeme ve spora dikkat ediyorum. Bende haşimato tiroidit var o yüzden istediğim hızda gitmiyor ama bu sefer sıkı tutacağım beslenme ve sporuKilomuz aynı gibi boyumuzda ama yaşınız çok genç çok avantajlısınız benden