LESLİE BAŞLIYORUM VARMI KATILAN

Cuma günü ani gelen misafirden dolayı ne yürüyüş me spor yapabildim 1 litre su içtim diyeti bozmadım. Cumartesi günü 3 mil Leslie yaptım 2,5 litre su içtim diyeti bozmadım
Leslie çok iyi vücut çalıştırıyor kollar bacaklar. Yavaş yavaş 5 mile çıkartmayı düşünüyorum günlük. Bu arada dün açıkhavada yürüyüş yapmıştım

4jr6rA.png

Bugün açık hava yürüyüşü yaptım yine

Eklentiler

• 6701618E-AA81-427E-A0F7-53E5EFFB6903.png
    6701618E-AA81-427E-A0F7-53E5EFFB6903.png
    201,3 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah bu kilolara çıkmamak üzere kilo veririz. Beslenmeme ve spora dikkat ediyorum. Bende haşimato tiroidit var o yüzden istediğim hızda gitmiyor ama bu sefer sıkı tutacağım beslenme ve sporu
haşimato bendede kızımdada var fakat ikimizde ilaç kullanma seviyesinde değilmişiz.kontrol altındayız.
ayrıca güzel yürüyüş yapmışsın tebrikler.

evet pazar günü leslie 3 yapıldı.
2.5 litre su içildi.
diyeti bozmadım. (Çeyrekten biraz fazla etli pide yedim. günlük 3 dilim ekmek hakkımız olduğu düşünülürse diyeti bozmadım.)En Büyük TÜRKİYE

haşimato bendede kızımdada var fakat ikimizde ilaç kullanma seviyesinde değilmişiz.kontrol altındayız.
ayrıca güzel yürüyüş yapmışsın tebrikler.
Teşekkür ederim. Ben kullanıyorum ilacı. Bir ayda 10 kg birden aldığımda farkettim. Doktor çok yükselmiş tshın dedi. 32ye çıkmıştı. Sonra haşimato teşhisi kondu ilaçla çok şükür o etki azaldı.

her cuma tartılacağım. Forma katılan arkadaşlarıda bekliyorum.

2 haftaya bir tartılsak nasıl olur. Ben sürekli tartılınca motivasyonum bozuluyor. Veya ben 2 haftada tartılsam ETSA ETSA

bende meraktan çatlarım canım. ben her cuma tartılıyım sen 2 haftada bir oldumu tatlım.:KK200:

başarılar diliyorum
:) olur. Bazen tartı pynamıyor uğraşmalarıma rağmen o zaman bırakmak geliyor içimden o yüzden 2 hafta istedim. Bilmeyince ilk günkü öotivasyon 2 hafta götürüyor beni:KK200:

Merhaba leslie 3 mile 45 dk eliptik yapıldı :halay:

Bu da leslie 3 mile kalori
gro982.png

Son düzenleme:
merhaba ben de yıllar önce leslie ile başladım şimdi fitness blender 2 aylık programlarını yapıyorum.. bir süre sonra hafif gelmeye başlayacak çünkü!!

P90x yapmayı çok istiyorum ama daha kondisyonum onu kaldırmaz. Artık zayıflayıp koruma dönemine geçtiğimde yaparım diye düşünüyorum M Metebatur

P90x yapmayı çok istiyorum ama daha kondisyonum onu kaldırmaz. Artık zayıflayıp koruma dönemine geçtiğimde yaparım diye düşünüyorum M Metebatur
zayıflarken de yapılabilir sürekli leslie ile devam edersen kondüsyonun olduğun yerde kalır sürekli bi tık artırman lazım ben mesela 10 kg dambıllarla çalışıyordum bugün geldi daha, internetten aldım 20 kg ağırlık seti...çünkü bi süre sonra squatta ya da deadflit te 10 kg yetersiz geliyor...

zayıflarken de yapılabilir sürekli leslie ile devam edersen kondüsyonun olduğun yerde kalır sürekli bi tık artırman lazım ben mesela 10 kg dambıllarla çalışıyordum bugün geldi daha, internetten aldım 20 kg ağırlık seti...çünkü bi süre sonra squatta ya da deadflit te 10 kg yetersiz geliyor...
Anladım canım biraz daha kilo vereyim dediğini düşüneceğim. Haklısın vücut hemen alışma eğiliminde

Merhaba leslie 4 mile yapıldı

Eklentiler

• 04894B5D-11BA-4667-B15B-944BE29F74F7.png
    04894B5D-11BA-4667-B15B-944BE29F74F7.png
    266,4 KB · Görüntüleme: 28
malesef dün spor yapamadım hasat ziyareti sebebiyle
diyetimi bozmadım
2 litre su içtim

X