- 22 Haziran 2016
- 191
- 152
Dün dinlenme günü olsun o zaman ablamalesef dün spor yapamadım hasat ziyareti sebebiyle
diyetimi bozmadım
2 litre su içtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün dinlenme günü olsun o zaman ablamalesef dün spor yapamadım hasat ziyareti sebebiyle
diyetimi bozmadım
2 litre su içtim
4 mil 1 saatmi zorluyormuevdesiniz avantajlısınız ne güzel
bu sıra işe arabayla gidiyorum hemde sivas bu zamanda yürümek için çok soğukAçık havada yürüyüş leslieden daha etkilidir eğer imkanınız varsa ETSA
Abla ben ultimate 5 day walk diye bir programı var leslie nin o programda her mile 12-13 dk arası oluyor. 4 mile 48 dakikada bitti4 mil 1 saatmi zorluyormu
hımmm denemeliyimAbla ben ultimate 5 day walk diye bir programı var leslie nin o programda her mile 12-13 dk arası oluyor. 4 mile 48 dakikada bitti
ooo ben de aslen sivaslıyım ama şimdi başka şehirde görev yapıyoruz eşimle..sivas soğuktur o karda ayazda yürümesi sıkıntıbu sıra işe arabayla gidiyorum hemde sivas bu zamanda yürümek için çok soğuk
Merhaba canım hoşgeldin. Sporda düzeni sağlamak için ben her yaptığımı buraya ekliyorum. Beni motive ediyor. Biraz düzene sokalım sporumuzu spor yarışması da yaparızMerhaba bende zaman zaman Leslie ile yürüyüş yapıyorum ama disiplinli bir şekilde ilerlemek istiyorum artık. Bende çalışıyorum ve işi bahane ediyorum hep ama artık bahane yok.. Akşamları yapabilirim ama saat 8 gibi evde oluyorum 1 mil ile başlayacağım bu akşam başlıyorum.
164 boyunda 73 kiloyum hedef incecik fit bir gelin olmak
evet başlangıç için 1 mil iyi inşallah düzenli yaparsın canımMerhaba bende zaman zaman Leslie ile yürüyüş yapıyorum ama disiplinli bir şekilde ilerlemek istiyorum artık. Bende çalışıyorum ve işi bahane ediyorum hep ama artık bahane yok.. Akşamları yapabilirim ama saat 8 gibi evde oluyorum 1 mil ile başlayacağım bu akşam başlıyorum.
164 boyunda 73 kiloyum hedef incecik fit bir gelin olmak
Demek sivaslısınız. Sevindim. Bende çalıştığım için biliyorum masa başı kilo aldırıyor biliyorum. Ama arada bir kalkın dolaşın. Halen 38 bedenseniz sorun yok sizde. sevgilerooo ben de aslen sivaslıyım ama şimdi başka şehirde görev yapıyoruz eşimle..sivas soğuktur o karda ayazda yürümesi sıkıntı
ben 20 kilo verdim o dönemde evdeydim ücretsiz izinde sabahları kahve içip aç karnına yapıyordum 44-46 beden den 38 bedene düştüm.. İşe dönünce masa başı işim tekrar bir kısmı geri aldım süreki akşama kadar pc başındayım hiç hareket yok hala yapıyorum sporumu ama yeterli olmuyor. Önceden hem spor yapıyordum hem ev içinde iki çocukla çok hareketliydim
hayranım sana çok azimlisin.Merhaba canım hoşgeldin. Sporda düzeni sağlamak için ben her yaptığımı buraya ekliyorum. Beni motive ediyor. Biraz düzene sokalım sporumuzu spor yarışması da yaparız
yok canım nerdeee. dünde yapamadım. ama diyeti bozmuyorum.Günaydın. Nasılsın abla ? Spor yapabiliyor musun? Ben 40 dk eliptik ve 3 mile leslie yaptım.
Teşekkür ederim abla. Karar verdim bu defa kurtulacağım bu kilolardan. O yüzden tam gaz devam.hayranım sana çok azimlisin.
Abla spor diyeti destekliyor psikolojik olarakta destekliyor. O yüzden lütfen kendin için sporunu yapdün akşam spor yapamadım
diyet devam
su devam
haklısın canımAbla spor diyeti destekliyor psikolojik olarakta destekliyor. O yüzden lütfen kendin için sporunu yap
HoşbuldummMerhaba canım hoşgeldin. Sporda düzeni sağlamak için ben her yaptığımı buraya ekliyorum. Beni motive ediyor. Biraz düzene sokalım sporumuzu spor yarışması da yaparız