LESLİE BAŞLIYORUM VARMI KATILAN

Merhaba bende zaman zaman Leslie ile yürüyüş yapıyorum ama disiplinli bir şekilde ilerlemek istiyorum artık. Bende çalışıyorum ve işi bahane ediyorum hep ama artık bahane yok.. Akşamları yapabilirim ama saat 8 gibi evde oluyorum 1 mil ile başlayacağım bu akşam başlıyorum.

164 boyunda 73 kiloyum hedef incecik fit bir gelin olmak:KK45:

bu sıra işe arabayla gidiyorum hemde sivas bu zamanda yürümek için çok soğuk :KK16:
ooo ben de aslen sivaslıyım ama şimdi başka şehirde görev yapıyoruz eşimle..sivas soğuktur o karda ayazda yürümesi sıkıntı
ben 20 kilo verdim o dönemde evdeydim ücretsiz izinde sabahları kahve içip aç karnına yapıyordum 44-46 beden den 38 bedene düştüm.. İşe dönünce masa başı işim tekrar bir kısmı geri aldım süreki akşama kadar pc başındayım hiç hareket yok hala yapıyorum sporumu ama yeterli olmuyor. Önceden hem spor yapıyordum hem ev içinde iki çocukla çok hareketliydim

Merhaba bende zaman zaman Leslie ile yürüyüş yapıyorum ama disiplinli bir şekilde ilerlemek istiyorum artık. Bende çalışıyorum ve işi bahane ediyorum hep ama artık bahane yok.. Akşamları yapabilirim ama saat 8 gibi evde oluyorum 1 mil ile başlayacağım bu akşam başlıyorum.

Merhaba canım hoşgeldin. Sporda düzeni sağlamak için ben her yaptığımı buraya ekliyorum. Beni motive ediyor. Biraz düzene sokalım sporumuzu spor yarışması da yaparız

Günaydın. Nasılsın abla ? Spor yapabiliyor musun? Ben 40 dk eliptik ve 3 mile leslie yaptım.

Eklentiler

• 570F595E-A9B5-4E37-A0AB-88A2B9B17FAE.jpeg
    570F595E-A9B5-4E37-A0AB-88A2B9B17FAE.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 33
  • DF383796-0F36-47CE-B133-8AFCBC6E82A7.png
    DF383796-0F36-47CE-B133-8AFCBC6E82A7.png
    266,5 KB · Görüntüleme: 32

evet başlangıç için 1 mil iyi inşallah düzenli yaparsın canım :KK200:

ooo ben de aslen sivaslıyım ama şimdi başka şehirde görev yapıyoruz eşimle..sivas soğuktur o karda ayazda yürümesi sıkıntı
ben 20 kilo verdim o dönemde evdeydim ücretsiz izinde sabahları kahve içip aç karnına yapıyordum 44-46 beden den 38 bedene düştüm.. İşe dönünce masa başı işim tekrar bir kısmı geri aldım süreki akşama kadar pc başındayım hiç hareket yok hala yapıyorum sporumu ama yeterli olmuyor. Önceden hem spor yapıyordum hem ev içinde iki çocukla çok hareketliydim
Demek sivaslısınız. Sevindim. Bende çalıştığım için biliyorum masa başı kilo aldırıyor biliyorum. Ama arada bir kalkın dolaşın. Halen 38 bedenseniz sorun yok sizde. sevgiler

Merhaba canım hoşgeldin. Sporda düzeni sağlamak için ben her yaptığımı buraya ekliyorum. Beni motive ediyor. Biraz düzene sokalım sporumuzu spor yarışması da yaparız
hayranım sana çok azimlisin.En Büyük TÜRKİYE

dün akşam spor yapamadım
diyet devam
su devam

Hoşbuldumm
Çok güzel olur yarışma falan çünkü acayip motivasyonsuzum ben düzenli olmak şart yoksa istediğimiz kadar yediğimize dikkat etsek de hareketsiz olmuyor maalesef :KK16:

Merhabalar bugün sabah kalkamadım spor için. Biraz önce 3 mile yaptım. Bebeğimi uyuttuktan sonra 40-45 dk eliptik yapıcam inş. Eliptik bitince ikisinin de fotosunu yüklerim

X