• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu leopar desenli mutfağım sizce nasıl olmuş

Leoparı mutfaga yakıstıramadım ben.
Çok göz yoruyor canım.
Güle güle kullan.

Ben çok beğendim arkadaşım,sıkılınca değiştirirsin nasıl olsa folyo yanlız birşey soracağım kapakların olduğu yerleri nasıl yapıştırdın?

bence super olmuş canım ben cok begendım sende begenerek yapmış olmalısın zaten bence superde olmus.bende beyaz puanlısını aldım leoparlı olsaydı aldıgım yerde %100 bende alır kaplardım ınsanın sevmesı onemlı olan cunku.. gule gule kullanmayı nasıp eylesın RABBIM..

banada çok göz yorucu ve huzursuz edici geldi. biraz böyle kullan bence sonra sıkılırsan alt dolapları krem yada kahve yap çünkü halıda leopar ya o yüzden o zaman daha şık olur bence. yinede senin zevkin tabi güle güle kullan.

göz yoruyor gerçekten ama sen kullanacaksın sonuçta beğendiysen önemi yok başka birşeyin. yalnız dolabın camlı kısmındaki dantelleri kaldırmanı tavsiye ederim. leoparla alakasız olmuş. biri vamp diğeri klasik...

Leopar tutkunu olsam da pek beğenmedim buradaki detayları..Daha seyrek olsaymış daha iyi olurmuş gibi..Kırılmayın lütfen..Yaratıcılığınıza sözüm yok..Güle güle kullanın ..
Mutfagı bıraz karartmış..Ben mutfakta aydınlık renklerden hoşlanırım...Özellkle bembeyaz bir mutfakta yemek yapmak ..Ohh değğmeyin keyfime :10:

Back
X