• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu leopar desenli mutfağım sizce nasıl olmuş

bence güzel olmuş ama resim çok büyük tam anlaşılmıyor. güle güle kullan.

zevk sizin ancak tamamanı aynı desen yerine araya ikinci bir düz renk kullansaydınız daha ferah bir görünüm yakalayabilirdiniz göz yorucu biraz... biraz da marjinal duruyor.

açıkçası bende beğenmedim,leopar desenini zaten hiç bir şeyde sevmem...ayrıca mutfağı boğmuş gibi geldi,bu biraz yerdeki halının da aynı desen olmasından kaynaklanabilir....

bilmiyorum ben mutfakla bağdaştıramadım ....

ama size bence değiştirin demiycem çünkü siz beğenip,isteyip yapmışsınız,önemli olanda bu ama fikir sorduğunuz için söylüyorum...ben beğenmedim

çok ama çok kötü olmuş kızmayın lütfen
resmen bakarken boğuldum...
mutfakta leopar deseni çok alakasız çok göz yorucu

ya çokk göz yorucu bı mutfakk olmuşş renklerr çok karışıkk hepsini bütünlştricek daha açık renler tercıh edebilirsinizz bence

bence hiç güzel olmamış leopar deseni heryere sokmasak olmaz sanki.leolpar desen mutfak dışında biyerlerde güzel olabilir abartmamak şartıyla ama mutfak çok abes olmuş leopar desen vahşi sıcak seksi çağırıştırıyor mutfağa hiç yakışmamış bir kıyafet elbise olabilir ama özellikle tezgah altı çok kötü durmuş.bunlar nazcizane fikirlerim kimse kızmasın lütfen

leopar bence sadece yatak örtüsünde güzel olur, mutfak için yanlış bir seçim ama işçilik süper olmuş daha sade bir renk seçseniz süper olacak,

minel anlamadığım bişi var hem sende beğenmemişsin hem bize katılmamışsın çözemedim açıkçası

hiç sevmediğim bir model varsa o da leopardır
biraz iç karartıcı olmuş, birde leoparı kullanacak yer kullanmaayacak yer var

yatak odana yapsaydın sanki daha iyi olurdu gibime geliyor

ama olsun zevk meselesi sen beğendiysen ne mutlu
o kadar emek vermişsin ellerine sağlık

Son düzenleme:
bence göz yoruyor ama kendin kaplamışsın baya uğramışsın emeğine sağlık sıkılınca değiştirme imkanında var.birde leopar iddalı yatak odası yorga yastık daha iyi gider bu modele:61:

Sadece alt dolapları leopar üstleri düz yapsaydın daha rahatlatıcı olurdu. Şuan göz yorucu geldi bana. Tebrikler güzel iş çıkarmışsın.:12:

Üstler desensiz olsaydı daha iyi olabilirdi. biraz yorucu olmuş. Tebrikler güzel iş çıkarmışsın.:12:

boğmuş...çok karanlık..amannnn alt tarafı folyo zaten sıkılınca çıkartıp açık güzel ferah bir renk yaparsınız..ama yinede elinize sağlık...:49:

Back
X