• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu leopar desenli mutfağım sizce nasıl olmuş

i3010118.jpg

şiitt tartısmayın beee herkes yorumunu yazıo ıste :64::64::64::64::64::64:kendımı bı an belgesel ızlıorum felan sandım :)) kıss bu ne boleeee safarı gıbı :)))

Belki çoook geniş bir mutfakta güzel durabilirdi.
Tamamiyle karmaşa halinde olmuş,sizde kısa sürede sıkılırsınız bence..

keske bi leopar bi düz iki leopar bi düz gibi vb olsaymış ama değişik hoş olmuş belki biz fotoda sadece o kısmı gördğmz için daraltr dye düşünüyrzdr güle güle kullan

siz sordunuz bizlerde fikrimizi söylüyoruz alınmaca yok arkadaşım ama ben de beğenmedim :(güle güle kullan

bence çok farklı ve hoş görünüyor standart sunta görünümlü dolaplardan çok daha iyi sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.

kremle kombinlenseymiş hoş olabilirmiş ama her yer krem olacak ve dağınıklık olmaması lazım etrafta bir şey görünmeyecek mutfakta bu imkansız tabi,

bu haliyle fazlaca karışık geldi gözüme,

üst dolaplar parlak krem, halı da düz renk olsa fazla göz yormaz diye düşünüyorum. bu haliyle hoş olmamış. ama yi ne de emeğinize sağlık bayağı uğraşmışsınız..

Üzgünüm ben de beğenmedim.Ama sonuçta kullanan sizsiniz.Sizin beğeniniz önemli:71:

yapıştırma gayet iyi ama çok göz yorucu olmuş gerçi bu yorumlara kadar belki yenisinide yapıştırmışsındır ama :))

Konu açılalı epeyce olmuş.Belki de değiştirmişsindir yorumlara bakınca.Veyada hiç bakmıyorsundur canım.Bence de biraz yorucu ve karışık olmuş.ama sen beğendiyesen sorun yok.

valla ne yalan söyliyeyim ben beğenmedim hiç güzel durmuyor...yada seçtiğin leopar deseninden de olabilir renkler falan beğenmedim...madem kendin kapladın ki belli yeteneklisin ve pürüzsüz kaplamışsın keşke başka bir desen kullansaydın.........

Zevkler tartışılamaz o yüzden desen seçimin hakkında birşey diyeemeyeceğim ama mutfak için çok koyu olmuş renk canım. Ne bileyim yemek memek yaparken için sıkılabilir bazen:41:

Son düzenleme:
Çok kokoş olmuş emeğine sağlık...Sadece halı yı tek renk koyarsan daha ferah olur ikisi de desenli olunca biraz göz yorabilir...Güzel uğraşmışsın yapmışsın...Sıradan değil farklı olmuş..Kendi emeğin olduğu için saygı duyuyorum ve kötü de bulmadım ben ben halıya taktım:) tek renk olsa tam süper olacak:66::66:

Back
X