Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e bu konu zaten açılmıştı benmi yanlış hatırlıyorum başkasıdamı yaptıki aynısını ....neyse bence imkanın varsa değiştir kırılma diye güzel olmuş diyemiycem emeğine sağlık tabi ama çok itici mutfak için hemde ...
sen bilirsin tabi renkler ve zevkler tartışılmaz .....
leoparı ben en çok yatak odasına yakıştırıyorum. hiç mutfak düşünmemiştim. seninki değişik fikir olmuş. emeğine sağlık. güle güle kullan. ama benim gözümü yordu bakınca. belki ara ara krem rengi ile kombinleseydin bu kadar göz yormazdı.
yerdeki halı da leopar ya ondan da göz yorucu görünüyor.düz renk kırmızı ya da krem olsaydı çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum. tabi bunlar benim düşüncelerim.
sen değiştir dedinya hemen yarın deiştiririm kaydirigubbakcemile3birşey yazarken kırıcı olamk çok hoşuna gidiyor galiba 2yerdede yorum yapmışsın bence senin kendinle ilgili sorunun var zamanında çok kırmışlar seni şimdi sen saldırıya geçmişsin gibi geldi bana neyse beğenmeyebilirsin ama kırıcı sözler yazarak yapmamalısın yorumunu sana benden bir dost tavsiyesi olurmuyerimseniben