Mutfak Dekorasyonu leopar desenli mutfağım sizce nasıl olmuş

bengu38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
750
3
96
Kayseri
...yorumlarınız için teşekkürler resim silindi mutfakta değişti zaten :)

Son düzenleme:
i3010116.jpg

e bu konu zaten açılmıştı benmi yanlış hatırlıyorum başkasıdamı yaptıki aynısını ....neyse bence imkanın varsa değiştir kırılma diye güzel olmuş diyemiycem emeğine sağlık tabi ama çok itici mutfak için hemde ...
sen bilirsin tabi renkler ve zevkler tartışılmaz .....

leoparı ben en çok yatak odasına yakıştırıyorum. hiç mutfak düşünmemiştim. seninki değişik fikir olmuş. emeğine sağlık. güle güle kullan. ama benim gözümü yordu bakınca. belki ara ara krem rengi ile kombinleseydin bu kadar göz yormazdı.
yerdeki halı da leopar ya ondan da göz yorucu görünüyor.düz renk kırmızı ya da krem olsaydı çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum. tabi bunlar benim düşüncelerim.

e bu konu zaten açılmıştı benmi yanlış hatırlıyorum başkasıdamı yaptıki aynısını ....neyse bence imkanın varsa değiştir kırılma diye güzel olmuş diyemiycem emeğine sağlık tabi ama çok itici mutfak için hemde ...
sen bilirsin tabi renkler ve zevkler tartışılmaz .....

sen değiştir dedinya hemen yarın deiştiririm kaydirigubbakcemile3birşey yazarken kırıcı olamk çok hoşuna gidiyor galiba 2yerdede yorum yapmışsın bence senin kendinle ilgili sorunun var zamanında çok kırmışlar seni şimdi sen saldırıya geçmişsin gibi geldi bana neyse beğenmeyebilirsin ama kırıcı sözler yazarak yapmamalısın yorumunu sana benden bir dost tavsiyesi olurmuyerimseniben

leoparı ben en çok yatak odasına yakıştırıyorum. hiç mutfak düşünmemiştim. seninki değişik fikir olmuş. emeğine sağlık. güle güle kullan. ama benim gözümü yordu bakınca. belki ara ara krem rengi ile kombinleseydin bu kadar göz yormazdı.
yerdeki halı da leopar ya ondan da göz yorucu görünüyor.düz renk kırmızı ya da krem olsaydı çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum. tabi bunlar benim düşüncelerim.

evet haklısınız fikirleirnizi düşünücemyerimseniben

Çok değişik olmuş canım...gülegülee kullan...:))
Bu arada kendin nasıl yaptın yapıştırmamı cnm?

resimlerini görene kadara çıkçası önyargılıydım nasıl olur ki mutfakta leopar deseni diye amaa; resimleri görünce gerçekten beğendim çok hoş olmuş güle güle kullan arkadaşım ellerine sağlık...

leopar modelini ne kıyafette nede başka bşyde sevmiyorum ondan pek bi deişik geldi:)
güle güle kulan emek vermisin okdr:)

sen değiştir dedinya hemen yarın deiştiririm kaydirigubbakcemile3birşey yazarken kırıcı olamk çok hoşuna gidiyor galiba 2yerdede yorum yapmışsın bence senin kendinle ilgili sorunun var zamanında çok kırmışlar seni şimdi sen saldırıya geçmişsin gibi geldi bana neyse beğenmeyebilirsin ama kırıcı sözler yazarak yapmamalısın yorumunu sana benden bir dost tavsiyesi olurmuyerimseniben

berbat bir mutfak olmuş kırıcı olmak istememiştim ama sen istedin napayım aaaaaaaaa süper diye yalanmı söyleyeyim.niye fikir soruyosun ozaman ?......kim sorunlu tartışılır mutfaklara bakılınca laelaelaelaelae

Back
X