Leon'un Günlüğü

O tabak bitecek kitabından sanırım detaylı anlatılıyormuş blw olayı.
Okumak lazım.
Şurada 2 25. Ay kaldı.
Nasıl olacak bakalım.
Bizimki şimdilik oburiks takılıyor.
Ek gıda da ne yapacak çok çok meraktayım.
Bende videolar izlyrm boğaza takılma öğürme konusunu bile güzelce videolu anltmslar inşallah bizde basarcgz

Ek gıda için yoğurt makinesi alacağım bende. Şimdiden yaz meyvelerini de attım buzluğa. Ek gıda alışverişimiz olacak birde 🤪 neyseki 3ayımız var bizim. Erken başlatmadı düşünmüyorum kesinlkle
Kuzumm Hep zamanın meyvesi neyse onu verin yazmış birde tropikal meyve kesinlikle onermiyorlrms sen geçen avakdo atmstn buzluğa sanırım. Arastiralm daha iyi zamanmz var ama şu gbi geçiyor zaman

Blw olayı bana biraz garip gelmiyor değil takibi tek başına yemesi güzel birşey ama ilk tadım zamanları biz veriyoruz herhalde dimi? Püreden ziyade haşlama sebzeleri tutup ağzına götürecek motor seviyesine ulaştığında koysak önüne öyle yese. Bana daha mantıklı geliyor yani 2yaş zamanları tamamen kendi başına yemesi güzel birşey olur. Ama öncesinde 5kafaya bulayıp 1ağzına götürecek😂 bu arada makine alırsam 2.el alırım. 300tlye kadar var. Ama haşlama aparatını öneriyorlar dediğin gibi
Amacı oymuş zaten 5 kafa 1 ağız 10yer şeklinde 😂😂 6. Ay el becerisi gelişiyor sanırım izledgm tüm videolarda öyleydi ilk bile bebek yiyordu. Arkdsmn abisi şubatta e bebekte indirm olckms dedi 350tl düşeckms sanirim

Kuzumm Hep zamanın meyvesi neyse onu verin yazmış birde tropikal meyve kesinlikle onermiyorlrms sen geçen avakdo atmstn buzluğa sanırım. Arastiralm daha iyi zamanmz var ama şu gbi geçiyor zaman
Başlangıç olarak düşünmeyin canım. O meyveleri yiyebilmesi için 1yaşına gelmiş olması gerekecek mevsime göre. 1yaşına kadar da yediririm yani illa yazı beklemem ben

Amacı oymuş zaten 5 kafa 1 ağız 10yer şeklinde 😂😂 6. Ay el becerisi gelişiyor sanırım izledgm tüm videolarda öyleydi ilk bile bebek yiyordu. Arkdsmn abisi şubatta e bebekte indirm olckms dedi 350tl düşeckms sanirim
Ah evet ebebekte şubat indirimi oluyor ozaman alabiliriz. Ben çok uğraşamam açıkçası elde yoğurt mayalamaya sürekli onu bunu hazırlamaya bana pratik olacak hemen yapıcam. Üşengecim yani😂

Ben hiç denemedim canım çok uğraşacağımıda sanmıyorum
Olabilir.
Ben kendim zaten kanfimize kavanozlarda mayalı yorum.
Bebeğe de minik mama kavanozlarında mayalarım inş.
3 4 günlük yapar yediririm.
Gerçi alerjisi var süte falan nasıl olacak bilmiyorum.

Olabilir.
Ben kendim zaten kanfimize kavanozlarda mayalı yorum.
Bebeğe de minik mama kavanozlarında mayalarım inş.
3 4 günlük yapar yediririm.
Gerçi alerjisi var süte falan nasıl olacak bilmiyorum.
Evet en sağlıklısı minik cam kavanozlarda 3-5günlük taze taze yapmakmış. Bizede annem yapıyor bir tencere sağolsun hazır yoğurt yemiyoruz artık

Evet en sağlıklısı minik cam kavanozlarda 3-5günlük taze taze yapmakmış. Bizede annem yapıyor bir tencere sağolsun hazır yoğurt yemiyoruz artık
En güzeli valla.
Ben de bebekten dolayı diyetteyim yoğurt aşetiyorum resmen..
Köy yoğurduna alıştık baya.

Guzel annecikler annemn yazlgna geldik Leonla bugün. Miss gbi temiz hava pastırma yazı bitmeden degerlendrlm dedik.
Bu arada aklıma gelmişken ek gida öncesinde ilkyardim eğitimi almalı diyordu bir yazı da.

Canim bu ara buharlı sebze için makine bakıyorum ilk olarak mama sandalysi yikanabilir olsun deniyor daha çok ve önündeki yemekleri konulan yer için de cikarilablr kısımlar varmış ona bakyrm. Sen ne düşündün?
b
Merhaba kizlar mama sandalyesi aldiniz minya da almayi dusnudgnuz marka var mi?

Kızlar mama sandlyesi ön tepsisi mutlaka 2. Kât gbi olan aparatli alın deniyor çünkü tabakta bir süre yiyemckler tepsisinde yiyeckler ve ek tepsi kısmını çıkarıp yıkaması kolay oluyrms
Screenshot_20191113-231034.png

Canim bu ara buharlı sebze için makine bakıyorum ilk olarak mama sandalysi yikanabilir olsun deniyor daha çok ve önündeki yemekleri konulan yer için de cikarilablr kısımlar varmış ona bakyrm. Sen ne düşündün?
b

Ikea almayi düsünüyorum canim cok tavsiye ediyorlar, baya saglammis. mama sandalyeleri yuksek oldugu icin Allah korusun devrilmemesi de önemli

Arkadaşlar her hafta bir konu belirleylm ek gıdaya hazırlık olarak malzeme yada bilgi anlamında ne dersiniz?
Mama sandalyesi bu haftanın konusu olsun farklı fikri olan varsa paylasblr

Merhaba güzel anneler.
Nasılsınız bebisleriniz nasıl ? Takip edemedim bu aralar grup hayırlı olsun diğer gruba ne oldu anlamadim
Biz bu aralar çok sıkıntılıyız.
Hemen hemen 2 haftadır dogru düzgün meme emmiyoruz. Geceleri uyku arasında sadece emiyo ama onuda uykulu olduğu için cok ememiyo iki cekip bırakıyo bezinden de belli zaten ememedigi gece 12 'den öğle 12 ye kadar doldurmuyo bile bezi sağıp icirmedigim surece. Memeye ya yanastiramiyorum direnip agliyo yada tam tutturuyom bi kere cekip ağlayıp bırakıyo kafasını ceviriyo emmek istemiyo ayakta hoplaya ziplaya zar zor 5 dk tutturuyom onuda aktif emmiyo biberonda da çekip bırakıyo oyle çopur copur emeyim yok damaklariyla sıkıyo biberonu oynuyo kaşıkla içiriyorum oda zor oluyo cunku bi oğlum daha var 3 yaşında baya kiskaniyo oda
Sizde durumlar nasıl boyle yaşayıp memeye tekrar döndüren oldumu nasil yaptınız bırakmasını istemiyorumsuan 105 günlük 3.5 aylığız ☹

Merhaba güzel anneler.
Nasılsınız bebisleriniz nasıl ? Takip edemedim bu aralar grup hayırlı olsun diğer gruba ne oldu anlamadim
Biz bu aralar çok sıkıntılıyız.
Hemen hemen 2 haftadır dogru düzgün meme emmiyoruz. Geceleri uyku arasında sadece emiyo ama onuda uykulu olduğu için cok ememiyo iki cekip bırakıyo bezinden de belli zaten ememedigi gece 12 'den öğle 12 ye kadar doldurmuyo bile bezi sağıp icirmedigim surece. Memeye ya yanastiramiyorum direnip agliyo yada tam tutturuyom bi kere cekip ağlayıp bırakıyo kafasını ceviriyo emmek istemiyo ayakta hoplaya ziplaya zar zor 5 dk tutturuyom onuda aktif emmiyo biberonda da çekip bırakıyo oyle çopur copur emeyim yok damaklariyla sıkıyo biberonu oynuyo kaşıkla içiriyorum oda zor oluyo cunku bi oğlum daha var 3 yaşında baya kiskaniyo oda
Sizde durumlar nasıl boyle yaşayıp memeye tekrar döndüren oldumu nasil yaptınız bırakmasını istemiyorumsuan 105 günlük 3.5 aylığız ☹
Merhaba canim hosgeldin, biz de pek iyi degiliz bu aralar, uyku duzenimiz vardi ama uctu gitti nereye kondu bilmiyorum😑 zombi gibiyim evde bir dünya iş var.. uyku uyuyamiyorum. Yemek yapmam lazm su an ama izin vermiyor kizim..
Canim gecen gun meme almama bizde de oldu , farkettim ki emmeye üseniyor. Normalde yatay tutariz ya bebegi, ben dikey tuttum kucagimda benle paralel olacak sekilde, bi de agzina sütü sıktım elimle C seklinde tutarak. Iştahi acildi sonra biraktim.kendi emdi. Istersen sen de dene belki faydasi olur.

PiaLeon PiaLeon canim sanirim ben karar verdim ikea alacagim 3 yildir kullanan ve bebisi asiri hiperaktif olan hatta english home, pilsan hepsini deneyip kirmis olan biri özellikle ikea yi öneriyor :)

Merhaba canim hosgeldin, biz de pek iyi degiliz bu aralar, uyku duzenimiz vardi ama uctu gitti nereye kondu bilmiyorum😑 zombi gibiyim evde bir dünya iş var.. uyku uyuyamiyorum. Yemek yapmam lazm su an ama izin vermiyor kizim..
Canim gecen gun meme almama bizde de oldu , farkettim ki emmeye üseniyor. Normalde yatay tutariz ya bebegi, ben dikey tuttum kucagimda benle paralel olacak sekilde, bi de agzina sütü sıktım elimle C seklinde tutarak. Iştahi acildi sonra biraktim.kendi emdi. Istersen sen de dene belki faydası olur
Suan uyuyo uyanınca senin takdigi denicem hemen ins alır bizimki de emmeye eriniyo resmen memeyle yapışık ikiz gibi olan bebeklere hep ozenmisimdir büyük oğlumda boyleydi emmek istemezdi zar zor emzirirdim 5 aylıkken memeyi bıraktı bu emsin istiyorum ☹

Insallah emer, hedef 2yaşina kadar emzirmek ☺️ ahh insallah...
Kardes kiskancligini biz de yaşiyoruz kedimiz sagolsun 😊🐈
Abi icin onu oylayabilecek etkinlikler yapsaniz instada cok guzel sayfalar var aklima gelen bi tane nukte_bartu brolarla_oyun_zamani evde cok cesitli etkinlikler yapiyorlar 👍🏼

Back