- 28 Mart 2018
- 5.210
- 12.608
- 248
Maşallah teyzelerinin kuzularına ❤ bizimki o kadar minik doğdu ki (2660) şimdi tombik döner olduHarika canim kilosu masallah 1300 almisiz bizdr 6550 kilosu
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah teyzelerinin kuzularına ❤ bizimki o kadar minik doğdu ki (2660) şimdi tombik döner olduHarika canim kilosu masallah 1300 almisiz bizdr 6550 kilosu
Tatlım hoşgeldin valla kaç kere baktım gelebldn mi diye bundan sonra hiç gitmeyelim inşallahBen geldim.
Ama hiç iyi gelmedim.
3 gündür çoçuk cok ağlıyor.
Hem de ne ağlama.
Doktora götürdük sorun yok.
Atak haftası geçti.
Uyku yok.
Uykusuzluktan çılgına dönüyor yine de uyumuyor
Yaptım hepsini.Tatlım hoşgeldin valla kaç kere baktım gelebldn mi diye bundan sonra hiç gitmeyelim inşallah![]()
Banyo yaptırsan orda da hava sıcaksa dışarı çıkarsan çok seviyorlar duruluyorlar ama geçecek şöyle biraz daha bekleylm güzel annesi ❤
Doktora gittin mi bunları yapiyorsan durmuyorsa başka bir zoru vardır mutlaka umarım kısa zamanda geçer tüm bebislerimiznYaptım hepsini.
İlk defa bu kadar ağlıyor.
Mosmor oluyor.
Var bi sorunu ama anlayamıyorım
Gittik sorun yok dediDoktora gittin mi bunları yapiyorsan durmuyorsa başka bir zoru vardır mutlaka umarım kısa zamanda geçer tüm bebislerimizn
Atak programı var telefonda. Geçen haftaydı güya. Hakikatten de huysuzdu ama bu kadar değil..
Bende blw yapcgm youtube çok video izliyrm buharlı pişirici alinmasi lazım mi arastryrmAtak programı var telefonda. Geçen haftaydı güya. Hakikatten de huysuzdu ama bu kadar değil..
O tabak bitecek kitabını alıcam ek gıda için
Bir de blw ile ilgili okuyorum fırsat buldukça
Buharda pişirme aparatı yeterli diyorlar geneldeBende blw yapcgm youtube çok video izliyrm buharlı pişirici alinmasi lazım mi arastryrm
Metal olması icime sinmedi ama alterntf bakiyrm phlps 700tlymsBuharda pişirme aparatı yeterli diyorlar genelde
Anladım.Metal olması icime sinmedi ama alterntf bakiyrm phlps 700tlyms
Ama blwde şart sanki haşlamaAnladım.
Ben aparat alıcam.
Zaten haşlama olayında pek oyalanmak istemiyorum.
700 TL de veremem. Uyku eğitimi danışmanlığı alırım o paraya![]()
Aparatla halledicem.Ama blwde şart sanki haşlama
Makine içindeki haşlama da plastik aslında doğru diyosunAparatla halledicem.
Zaten kime sorsam aparat yetiyor diyorlar.
Gerek yok ektra makinayı dediler.
Bir de ben kendimi biliyorum asla kullanmam.
Temizliği bilmem nesi uğraşamam diye kullanmam.
Aparat çok pratik geldi bana
O tabak bitecek kitabından sanırım detaylı anlatılıyormuş blw olayı.Makine içindeki haşlama da plastik aslında doğru diyosun
Blw olayı bana biraz garip gelmiyor değil takibi tek başına yemesi güzel birşey ama ilk tadım zamanları biz veriyoruz herhalde dimi? Püreden ziyade haşlama sebzeleri tutup ağzına götürecek motor seviyesine ulaştığında koysak önüne öyle yese. Bana daha mantıklı geliyor yani 2yaş zamanları tamamen kendi başına yemesi güzel birşey olur. Ama öncesinde 5kafaya bulayıp 1ağzına götürecekO tabak bitecek kitabından sanırım detaylı anlatılıyormuş blw olayı.
Okumak lazım.
Şurada 2 25. Ay kaldı.
Nasıl olacak bakalım.
Bizimki şimdilik oburiks takılıyor.
Ek gıda da ne yapacak çok çok meraktayım.
Yok baya dik oturmaya başladığı zaman versiyon yiyor.Blw olayı bana biraz garip gelmiyor değil takibi tek başına yemesi güzel birşey ama ilk tadım zamanları biz veriyoruz herhalde dimi? Püreden ziyade haşlama sebzeleri tutup ağzına götürecek motor seviyesine ulaştığında koysak önüne öyle yese. Bana daha mantıklı geliyor yani 2yaş zamanları tamamen kendi başına yemesi güzel birşey olur. Ama öncesinde 5kafaya bulayıp 1ağzına götürecekbu arada makine alırsam 2.el alırım. 300tlye kadar var. Ama haşlama aparatını öneriyorlar dediğin gibi
Yoğurt mayalamaso kolay aslında.Ek gıda için yoğurt makinesi alacağım bende. Şimdiden yaz meyvelerini de attım buzluğa. Ek gıda alışverişimiz olacak birdeneyseki 3ayımız var bizim. Erken başlatmadı düşünmüyorum kesinlkle