Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım az kaldı düzene girecek hep böyle kalmyck diye diye kendimi avutyrmyoksa huniden beter halimiz
ya içtiği o kadar sütu napiyo peki aklım almiyo.
Hahah hamileyken de öyle olmstu bana aslında 3 ayda gecck bulantı 6 ayderken nerdeyse doğurana kadar k.mustum ayy o günleri hiç hatırlamak istemyrm da Allah aratmasin diyeyim yine devalla düzelicek diye bi beklentim kalmadi 7 sinde neyse 70 inde de odur mantığıyla ilerliyorum ve yanılmadığımı görüyorum annemler hep 40 ciksin düzelir 3 aylik olsun düzelir dediler hala aynı çocuk simdi 6 aylik olsun düzelir diyolar sadece gülüyorum ins diyorum. Valla bende hayret ediyorum ona 4 gun yapmadığı oluyo sonra bi yapiyo azıcık
bacakları diğer mama sandalyelerine göre daha açık şekilde olduğu için devrilme vs olmaz canım. Bence 1sene kullanılacak şey için okadar para vermeye deymez letgodan ikinci el bakabilirsin canım yada ebebekte şubat indirimini veya black friday indirime bakabilirsin yakın zamandaKızlar ablam mama sandlyesi için ikea hafif dedi aşırı hareketli bebekler için sağlıklı değil bence dedi.
Joi sanırım bir arkadsmda onu tavsiye etti arastrp paylascm burda.
Çok sagol tatlımbacakları diğer mama sandalyelerine göre daha açık şekilde olduğu için devrilme vs olmaz canım. Bence 1sene kullanılacak şey için okadar para vermeye deymez letgodan ikinci el bakabilirsin canım yada ebebekte şubat indirimini veya black friday indirime bakabilirsin yakın zamanda
Hahah hamileyken de öyle olmstu bana aslında 3 ayda gecck bulantı 6 ayderken nerdeyse doğurana kadar k.mustum ayy o günleri hiç hatırlamak istemyrm da Allah aratmasin diyeyim yine de
Bugün 3. Gunumuz 1 kaç damla hakiki zeytinyağı vereyim dedim
Direk verdim tatlım.asit oranı düşük demişti arkadasm ama fayda etmediZeytin yağını ısıtıp sogutuptami kullanıyorsun yoksa normal mi veriyorsun ben popoya isitip sogutup kullanıyorum ama içerirken aynı işlemi yapmıyorum ısıtınca kotu bi koku oluyo diye direk iciriyorum
Atak uzmanim acaba o haftada msnz yada 3. Ay sonrası bize bağlanmaya daha hızla adapte oluyrlarms.Kızlar çok fena durumdayızoğlum full kucakta, yatırdığım an kıyamet kopuyor. Bi oyun halısında birde bezi açıkken ağlamıyor. Kolum kopuyor artık tuvalete bile gidemiyorum Yemek yiyemiyorum. Kanguru sipariş verdim
takıp öyle dolaşırız evde diye kucağa mı alıştı anlamadım ki
Ataktan kafamızı çıkartamıyoruz ki 1hafta arayla 2tane vardı. 3gün sonra başlıyor olması gerek ama erkenden uğradı bize demekkiAtak uzmanim acaba o haftada msnz yada 3. Ay sonrası bize bağlanmaya daha hızla adapte oluyrlarms.
Ataktan kafamızı çıkartamıyoruz ki 1hafta arayla 2tane vardı. 3gün sonra başlıyor olması gerek ama erkenden uğradı bize demekki
Çok nazli bizim bebekler annem artık nazli diye seviyor Leon'uBuradayım.
Bizim speedy gonzalesin uyku saatlerini vs düzene sokmaya çalışıyorum. Papatya çayı içiyorum 2 saat sonra emziriyorum uyuyor
Bir de Bi atak geçirdik aman yarabbi..
Hep mi ağlar bi bebe...
Ağlar..
Ağladı.
Doktora bile götürdük.
Ve 5 gün sonra tekrar atak varmış.
Program öyle diyor.
Arada dışarı falan çıkarıyorum uyusun diye.
Sıpa kahkaha atmayı öğrenmiş. Göbüşüne ağzımızı koyup üflüyoruz ses çıkıyor kafayı yiyor gülerken
Öyle geçiyor işte günler.
Ağrıda son sıcaklar.
Sıcakaşr dediğim de yani havalar bi öğlen vakti güzel.
5 den sonra akşam totomuz donuyor.
Evet uyku gerilemesi olabilirmişÇok nazli bizim bebekler annem artık nazli diye seviyor Leon'u![]()
Yaa tipini yediğim o kahkaha atarken zaman dursa diyrsn dmi
4. Ay uyku ve yeme konusunda düzenin bozlcgi ay diye işaret ediyorlar umarım bizim farkli olur.
Bu arada 5 gün oldu Leon büyük wc yapamadı hala doktor 10 gün normal dedi ama
Dokunuşları o kadar tatlı kiiEvet uyku gerilemesi olabilirmiş
İnş. Olmaz
Bizim oğlan da maşallah kendi artık ıkınıp ağlamadan gün aşırı yapıyor kakasını.. Hatta bazen bi sabah bi akşam yapıyor.
Büyüdükçe çok tatlı olmaya başlıyor bunlar yaaa![]()
Bizim de bu gece uyuyamadı.Dokunuşları o kadar tatlı kiisanki hep böyle süt bebesi olck gibi geliyor bazen sonra bakyrm saçı bile uzamış büyümüş ayy büyüyor diyorum
her bir yerini öpüyorum hemen büyüyünce opturmezse
Saat 4ten beri uyanıktım bu arada yeni uyudu![]()
Oyy kuzummm kısa zamanda geçsin inşallah genetik miras hastalklar böyle ama tüm çocuklarda oluyor şifa bulsun yavrummBizim de bu gece uyuyamadı.
Alerjiden kaşındı hep.
Şimdi de hep uyukluyor