- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Bi kasik zeytinyagi diycem ama yine sen bilirsin bi cay kasigiAlıyorlar cnm bebelac gold yiyorlar zaten kaç mama denediysem yemedi sipalar bir tek bu mamayı yiyorlar bundada gaz sancısı kabızlık kurtulamadık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kasik zeytinyagi diycem ama yine sen bilirsin bi cay kasigiAlıyorlar cnm bebelac gold yiyorlar zaten kaç mama denediysem yemedi sipalar bir tek bu mamayı yiyorlar bundada gaz sancısı kabızlık kurtulamadık
Sen de iyi ki varsin canim ve hepimizin kuzucuklari@zhrazynep bir mesajında çok ayrıntı anlatmıştı sağolsun iyi ki varsınız ve kuzucuklarimizda ❤❤
Maşaallah kuzuma. Her fırsatta emzir demiş ben sanyrm bu ay biraz dha arayı acın der diye3.ay kontrolümüzü olduk bugün Arslan 6.900kg 64cm olmuş. 700gram almış bu ay. Çok az emdi ay başı ilk 2hafta atak vardı bu haftada full atak haftasıydı iştahta azalma oldu bizim. Doktor ilk 6ay 700gram alt sınır daha fazla almasını istiyorum dedi. Her fırsatta emzik vermek yerine emzirmem gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz 2ay 1kgdan daha fazla aldığı için bu ay bize az geliyor yaklaşık 500gram daha az almış. Bu ay hiç pompa da yapamadım. Haraketleri kafasını sabit tutabilmesi gelişimi çok güzel dedi. Çok şükür bir sıkıntımız yok herşey yolunda![]()
Zeytin yağı veriyorum cnm mamalarına katıyorum günde 3-4 çay kaşığı kdr ama bünyeleri aliskanlik mi yapti nedir cok etkilenmiyorBi kasik zeytinyagi diycem ama yine sen bilirsin bi cay kasigi
Gece emzirmiyorum artık canım Bu ay hep böyleydi uyanmıyor artık. Zaten gece uykusuna da 1gibi yatıyor sabah 9a kadar uyanmıyor. Sanırım ondan olmuş olabilirMaşaallah kuzuma. Her fırsatta emzir demiş ben sanyrm bu ay biraz dha arayı acın der diyeama belirli aydan sonra zaten artı kilosunda artış eskiye nazaran az olackms boylar uzayck sanırım.
Gece emzirdin bitti mi memeler sağmadın canım sebep neydi?
İstersen gece bir kereligine kaldir canim gecenin o yagli sutunu icsin kilosu artar belki tekrarGece emzirmiyorum artık canım Bu ay hep böyleydi uyanmıyor artık. Zaten gece uykusuna da 1gibi yatıyor sabah 9a kadar uyanmıyor. Sanırım ondan olmuş olabilir
Tatlım 8 saat uyusa ben 2 3 kere sagarim yaaGece emzirmiyorum artık canım Bu ay hep böyleydi uyanmıyor artık. Zaten gece uykusuna da 1gibi yatıyor sabah 9a kadar uyanmıyor. Sanırım ondan olmuş olabilir
Canım sırf ben o büyüme hormonu da varmış uyanmasa da uykumu bölüp mutlaka sagiyorum o sütü tek damla ziyan etmyrmİstersen gece bir kereligine kaldir canim gecenin o yagli sutunu icsin kilosu artar belki tekrar
Deemek buyume hormonumu varmis onu bilmiyodum canimCanım sırf ben o büyüme hormonu da varmış uyanmasa da uykumu bölüp mutlaka sagiyorum o sütü tek damla ziyan etmyrm![]()
Evet canim yağlı ve büyüme hormonlu doktor dedi saat 12 1 de uyuyor, sonra 3 4 gibi uyuyor ama harektlnnce kucağıma alıp meme teklif edyrm gözü kapalı 2dakika emse bile icim rhat ediyor sonra gogsmun dolulgna bakiyorum idare ederse 6gibi kalkıp sabah namazni da kılıp yatıyorum doluysa çok 4te mutlaka sagiyrm.Deemek buyume hormonumu varmis onu bilmiyodum canim
Maşallah bnm paşamaGuzel anneler pazartesiden gunaydinlarrr
Bugün kontrole geldik B Bluemom44 Eki Görüntüle 2553303
Önceki ay 5850idi 1 kilo 10gr almış10 gr önemli
şaka bir yana şükürler olsun gazimiz geçmek üzere kendince hareketli değişik bir durum yok bin şükür
Kontrle giden oldu mu minikler 3 aylık
Maşallah leonaGuzel anneler pazartesiden gunaydinlarrr
şaka bir yana şükürler olsun gazimiz geçmek üzere kendince hareketli değişik bir durum yok bin şükür
Ne guze canim namazlarini da kacirmiyosun Allah kabul etsinEvet canim yağlı ve büyüme hormonlu doktor dedi saat 12 1 de uyuyor, sonra 3 4 gibi uyuyor ama harektlnnce kucağıma alıp meme teklif edyrm gözü kapalı 2dakika emse bile icim rhat ediyor sonra gogsmun dolulgna bakiyorum idare ederse 6gibi kalkıp sabah namazni da kılıp yatıyorum doluysa çok 4te mutlaka sagiyrm.
Harika canim kilosu masallah 1300 almisiz bizdr 6550 kilosuGuzel anneler pazartesiden gunaydinlarrr
Canım malesf düzenli olamyrm uykuszlktan ama ınşallah isteyen herkese nasip eder aminnnNe guze canim namazlarini da kacirmiyosun Allah kabul etsin