Leon'un Günlüğü

Arkadaşlar külot bez 2. Bu akşam denedik ve cişi sızdırıyor bel kismindan hemen ki sık sık degstrdgm halde bezi. Maceramiz son buldu böylece. Deneme paketleri her şeyde ise yariyor sanırım.

3.ay kontrolümüzü olduk bugün Arslan 6.900kg 64cm olmuş. 700gram almış bu ay. Çok az emdi ay başı ilk 2hafta atak vardı bu haftada full atak haftasıydı iştahta azalma oldu bizim. Doktor ilk 6ay 700gram alt sınır daha fazla almasını istiyorum dedi. Her fırsatta emzik vermek yerine emzirmem gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz 2ay 1kgdan daha fazla aldığı için bu ay bize az geliyor yaklaşık 500gram daha az almış. Bu ay hiç pompa da yapamadım. Haraketleri kafasını sabit tutabilmesi gelişimi çok güzel dedi. Çok şükür bir sıkıntımız yok herşey yolunda

Maşaallah kuzuma. Her fırsatta emzir demiş ben sanyrm bu ay biraz dha arayı acın der diye ama belirli aydan sonra zaten artı kilosunda artış eskiye nazaran az olackms boylar uzayck sanırım.
Gece emzirdin bitti mi memeler sağmadın canım sebep neydi?

Gece emzirmiyorum artık canım Bu ay hep böyleydi uyanmıyor artık. Zaten gece uykusuna da 1gibi yatıyor sabah 9a kadar uyanmıyor. Sanırım ondan olmuş olabilir

Gece emzirmiyorum artık canım Bu ay hep böyleydi uyanmıyor artık. Zaten gece uykusuna da 1gibi yatıyor sabah 9a kadar uyanmıyor. Sanırım ondan olmuş olabilir
İstersen gece bir kereligine kaldir canim gecenin o yagli sutunu icsin kilosu artar belki tekrar

Deemek buyume hormonumu varmis onu bilmiyodum canim
Evet canim yağlı ve büyüme hormonlu doktor dedi saat 12 1 de uyuyor, sonra 3 4 gibi uyuyor ama harektlnnce kucağıma alıp meme teklif edyrm gözü kapalı 2dakika emse bile icim rhat ediyor sonra gogsmun dolulgna bakiyorum idare ederse 6gibi kalkıp sabah namazni da kılıp yatıyorum doluysa çok 4te mutlaka sagiyrm.

Ne guze canim namazlarini da kacirmiyosun Allah kabul etsin

Harika canim kilosu masallah 1300 almisiz bizdr 6550 kilosu

Ben geldim.
Ama hiç iyi gelmedim.
3 gündür çoçuk cok ağlıyor.
Hem de ne ağlama.
Doktora götürdük sorun yok.
Atak haftası geçti.
Uyku yok.
Uykusuzluktan çılgına dönüyor yine de uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…