Leon'un Günlüğü

Büyüyünce kuyruğunu da yer onun anlaşırlar bence 😂😂 inan evlat gbi oluyorlar ben kedimin yoklgna hala alisamadm. Hatta onu severken ki cümleler çıkıyor ağzımdan yavruma 😍😍

Leon uyumadı gündüz uyuynca zinciri bir kirablsem ne güzel olacaktı 😁😁

Hosbuldum cnm Haftaya 4. Ay kontrolumuz var o zmn soracagim suan gunkurusu kayisi suyu veriyorum mama ve meme disinda doktor önerdi kabızlık iyi gelir diye ayran meyve suları belki corba fln başlanabilir mi bilmiyorum parçacıklı yiyecekler icin erken olur belki ama umudum ek gıda su kabizliktan kurtulmak için mahvoldu kuzularım daha
Suan mama aliyolar mi belki mamadan dolayi oluyodur kullanilan bazi mamalar kabizlik yapiyo ya

Benim kuzuşun da uzun zamandir biyolojik saati var illa gece 04:10 da uyaniyor bi de sabah 07:15te :)

Büyüyünce kuyruğunu da yer onun anlaşırlar bence 😂😂 inan evlat gbi oluyorlar ben kedimin yoklgna hala alisamadm. Hatta onu severken ki cümleler çıkıyor ağzımdan yavruma 😍😍
Evet canim ben de kendimi 2 çocuklu olarak goruyorum, kedili bebekli hayat cok guzel😊

20191108_132622.png

Benim kuzuşun da uzun zamandir biyolojik saati var illa gece 04:10 da uyaniyor bi de sabah 07:15te :)

Evet canim ben de kendimi 2 çocuklu olarak goruyorum, kedili bebekli hayat cok guzel😊
Ya sen daha minicik biseydin biyolojik saat de nedir yani 😂 hadi oldu gece 12 sabah 7 olsa ya. Şuan lama gibi tukuruyo hahah ❤❤ aşkımdan delircem

Gündüz uyumayınca gece uyur diye beklyrm 😁 ama 4 5 kez kalkması hariç sorun yok 😂😂 sizin nasıl
Bizim de ayni yazdigin gbi gunduz maalesef uyku yok gece de 4 5 kez kalkiyo... Uyju egitimi 4. Ayda baslaniyomus suan icin erkenmis... Zaten egitmeye calissam da imkansiz suan icin maalesef :KK53:

Bizim de ayni yazdigin gbi gunduz maalesef uyku yok gece de 4 5 kez kalkiyo... Uyju egitimi 4. Ayda baslaniyomus suan icin erkenmis... Zaten egitmeye calissam da imkansiz suan icin maalesef :KK53:
Bence onlar bizi egitiyorlar uykusuz nasıl kalınır 🤣🤣 90 günlük uykusuz gözler 😂😂 film adi gibi oldu bak 😂😂
Tabi istyrm düzene girsin uykusu her şeyi ama öylesine bir kabulleniş yaşıyorum ki kendim bile şaşırıyorum halime 😍😍
Bunun adı AŞĶ ❤❤❤

Kızlar benim oğlan çok salya akıtıyor, ellerini yumruk yapıp emmeye çalışıyor. Diş kaşıyıcı aldım ebebekten henüz kullanması için erken tutamıyor zaten doğru dürüst ama ben alıp damaklarına sürünce çok hoşuna gidiyor. Baby&toys markası birçok farklı modeli vardı 15tl fiyatı öneririm☺️
62034CBD-8EF2-4F95-9688-E6C454DE06FB.jpeg

Kızlar benim oğlan çok salya akıtıyor, ellerini yumruk yapıp emmeye çalışıyor. Diş kaşıyıcı aldım ebebekten henüz kullanması için erken tutamıyor zaten doğru dürüst ama ben alıp damaklarına sürünce çok hoşuna gidiyor. Baby&toys markası birçok farklı modeli vardı 15tl fiyatı öneririm☺
Eki Görüntüle 2552484
Ben de 4. Ayda alim drmistim hatta bu buzlukta donanlar varya... Elini bogazina kadar sokuyo her yer salya

Onlar yazın güzel oluyor diyorlar soğuk soğuk ferahlatıyormuş damakları. Kışın hasta edermi ki. Benimkide öyle komple yumruk sokmaya çalışıyor😂
Yok guzelim sadece dmagini kasicak... Domtora sordum salya dis cikarma salyasi degilmis suandaki tukuruk bezlero fa,la calisiyomus vs.. ama yinede iyi yapmisin almakla bence bilunsun ne zman cikacagi belli olmaz

Kızlar benim oğlan çok salya akıtıyor, ellerini yumruk yapıp emmeye çalışıyor. Diş kaşıyıcı aldım ebebekten henüz kullanması için erken tutamıyor zaten doğru dürüst ama ben alıp damaklarına sürünce çok hoşuna gidiyor. Baby&toys markası birçok farklı modeli vardı 15tl fiyatı öneririm☺️
Eki Görüntüle 2552484
Allahım kibar elli tontisimm benim 😁😁masallah sana

Yok guzelim sadece dmagini kasicak... Domtora sordum salya dis cikarma salyasi degilmis suandaki tukuruk bezlero fa,la calisiyomus vs.. ama yinede iyi yapmisin almakla bence bilunsun ne zman cikacagi belli olmaz
Lama gibi tükürük salya nr ararsan var leon beyde de 😁 ama kendine o kadar kiyamyr ki azcik emiyo elini 🤣

Kutlama partisi öncesi bir poz 😂😂 taze yeşillik almak için gittim aldıklarım
Pazı,kuzu kulagi, maydonoz, dere.otu, roka, marul bunlara bayılıyorum. Bebelerimize süt olsun diye bol yeşillik yemelymisiz
20191108_171244.jpg

Back