Ins cnmZamam çabuk geçiyor annesi bir çok anne bu konuda 6.aydan sonra azaldgni söylüyor umarım kısa zamanda geçsin ❤
Leonun uykusu nasil guzel uyuyo mu geceleriLeon uyumadı gündüz uyuynca zinciri bir kirablsem ne güzel olacaktı
Suan mama aliyolar mi belki mamadan dolayi oluyodur kullanilan bazi mamalar kabizlik yapiyo yaHosbuldum cnm Haftaya 4. Ay kontrolumuz var o zmn soracagim suan gunkurusu kayisi suyu veriyorum mama ve meme disinda doktor önerdi kabızlık iyi gelir diye ayran meyve suları belki corba fln başlanabilir mi bilmiyorum parçacıklı yiyecekler icin erken olur belki ama umudum ek gıda su kabizliktan kurtulmak için mahvoldu kuzularım daha
Gündüz uyumayınca gece uyur diye beklyrmLeonun uykusu nasil guzel uyuyo mu geceleri
Evet canim ben de kendimi 2 çocuklu olarak goruyorum, kedili bebekli hayat cok guzelBüyüyünce kuyruğunu da yer onun anlaşırlar benceinan evlat gbi oluyorlar ben kedimin yoklgna hala alisamadm. Hatta onu severken ki cümleler çıkıyor ağzımdan yavruma
Ya sen daha minicik biseydin biyolojik saat de nedir yaniBenim kuzuşun da uzun zamandir biyolojik saati var illa gece 04:10 da uyaniyor bi de sabah 07:15te :)
Evet canim ben de kendimi 2 çocuklu olarak goruyorum, kedili bebekli hayat cok guzel
Bizim de ayni yazdigin gbi gunduz maalesef uyku yok gece de 4 5 kez kalkiyo... Uyju egitimi 4. Ayda baslaniyomus suan icin erkenmis... Zaten egitmeye calissam da imkansiz suan icin maalesefGündüz uyumayınca gece uyur diye beklyrmama 4 5 kez kalkması hariç sorun yok sizin nasıl
Bence onlar bizi egitiyorlar uykusuz nasıl kalınırBizim de ayni yazdigin gbi gunduz maalesef uyku yok gece de 4 5 kez kalkiyo... Uyju egitimi 4. Ayda baslaniyomus suan icin erkenmis... Zaten egitmeye calissam da imkansiz suan icin maalesef
Ben de 4. Ayda alim drmistim hatta bu buzlukta donanlar varya... Elini bogazina kadar sokuyo her yer salyaKızlar benim oğlan çok salya akıtıyor, ellerini yumruk yapıp emmeye çalışıyor. Diş kaşıyıcı aldım ebebekten henüz kullanması için erken tutamıyor zaten doğru dürüst ama ben alıp damaklarına sürünce çok hoşuna gidiyor. Baby&toys markası birçok farklı modeli vardı 15tl fiyatı öneririm☺
Eki Görüntüle 2552484
Onlar yazın güzel oluyor diyorlar soğuk soğuk ferahlatıyormuş damakları. Kışın hasta edermi ki. Benimkide öyle komple yumruk sokmaya çalışıyorBen de 4. Ayda alim drmistim hatta bu buzlukta donanlar varya... Elini bogazina kadar sokuyo her yer salya
Yok guzelim sadece dmagini kasicak... Domtora sordum salya dis cikarma salyasi degilmis suandaki tukuruk bezlero fa,la calisiyomus vs.. ama yinede iyi yapmisin almakla bence bilunsun ne zman cikacagi belli olmazOnlar yazın güzel oluyor diyorlar soğuk soğuk ferahlatıyormuş damakları. Kışın hasta edermi ki. Benimkide öyle komple yumruk sokmaya çalışıyor
Allahım kibar elli tontisimm benimKızlar benim oğlan çok salya akıtıyor, ellerini yumruk yapıp emmeye çalışıyor. Diş kaşıyıcı aldım ebebekten henüz kullanması için erken tutamıyor zaten doğru dürüst ama ben alıp damaklarına sürünce çok hoşuna gidiyor. Baby&toys markası birçok farklı modeli vardı 15tl fiyatı öneririm
Eki Görüntüle 2552484
Lama gibi tükürük salya nr ararsan var leon beyde deYok guzelim sadece dmagini kasicak... Domtora sordum salya dis cikarma salyasi degilmis suandaki tukuruk bezlero fa,la calisiyomus vs.. ama yinede iyi yapmisin almakla bence bilunsun ne zman cikacagi belli olmaz
Dikkat et canım dışarda dokunmalarına izin verme özellikle artık elleri ağızlarındaLeon 3. Ay kutlamasıni semt pazarında yaptık kanguruda usluca durdu herkes bebek çok seviyor anladım bir kez daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?