Leon'un Günlüğü

Valla hergün dışarı çıkanlara hayranım benim evim bahçeli ama bahçeye bile çıkarmıyorum çocuğu🙄 en iyisi bugun çıkartayım temiz hava alsın
En istedgm ev bahçeli buyudgnde harika olacak köpeğin kedin miss gibi masallah

En istedgm ev bahçeli buyudgnde harika olacak köpeğin kedin miss gibi masallah
İnşallah canım hele yaz olmasını nasıl sabırsızlıkla bekliyorum. Hemen kaydırak salıncak alacağım, top havuzu yapacağım. Kumla oynamak çok yararlıymış özellikle artık avmlerde kum havuzları oluyor. Eşime yaptıracağım kum havuzu içine kazması küreği. İyice havalar ısınınca birde çocuk havuzu alırım bıcı bıcı oynatırım sürekli🥰

İnşallah canım hele yaz olmasını nasıl sabırsızlıkla bekliyorum. Hemen kaydırak salıncak alacağım, top havuzu yapacağım. Kumla oynamak çok yararlıymış özellikle artık avmlerde kum havuzları oluyor. Eşime yaptıracağım kum havuzu içine kazması küreği. İyice havalar ısınınca birde çocuk havuzu alırım bıcı bıcı oynatırım sürekli🥰
Bak benimde size gelesim var yazın 😁😁 avmlerdeki hastalık saçıyormuş oyuncaklar sanırım 1 çocuk hasta olsa bulasyr ondan.

Bunlarda atak haftasında olduğunuzun belirtileri bu gibi şeyler olabiliyor bizde hepsi oluyor mesela
8B254029-9F5B-4739-9380-89FB18128C5C.png
bu da atak haftasından sonra bu ay yapabileceği yeni beceriler 3.ay yani doğması gerekenden ortama 12hafta sonra
E91899A1-78CE-4442-B591-2F247F3FAE08.png
bunuda okumanızı tavsiye ederim❤️
24E0D3EC-4EE2-4D54-83E0-60E337AD91C0.png

Ben de havuz almayi dusunuyorum cok iyi olur su da oynamak

Kizlr daha cok erken ama adimadim setini almayi dusunuyo msnz 9. Aydan basliyo aktivite cok arastiriyorum... suan 3. Ayimiz bitti suan icin sinirli ama belli bi aydan sonra cok artacak istegi ve ihtiyaci da vaf zihinsel gelisimi icin

Kizlr daha cok erken ama adimadim setini almayi dusunuyo msnz 9. Aydan basliyo aktivite cok arastiriyorum... suan 3. Ayimiz bitti suan icin sinirli ama belli bi aydan sonra cok artacak istegi ve ihtiyaci da vaf zihinsel gelisimi icin
Inst. Şule alkis tanismisti sanırım tam içeriğini bilmyrm ama merak ettim tavsiye eder msn ne kadar fiyatı?

Tatlım hoşgeldin çok sevindim ❤ burda olan annelerimizle çok güzel sohbetmz olacak inşallah 😍
Hoşbuldum canim ben de cok sevindim seni gördügume💜 gitmene uzulmustum , olanlara üzüluyorum 1 yıılık dostluk var orda... dünkü olay da hic gereksiz yere çikti.. neyse tatli annisler insallah guzel seyler konusacagiz burda. 🙏😊

Back