- 28 Mart 2018
- 5.209
- 12.606
- 248
En istedgm ev bahçeli buyudgnde harika olacak köpeğin kedin miss gibi masallahValla hergün dışarı çıkanlara hayranım benim evim bahçeli ama bahçeye bile çıkarmıyorum çocuğuen iyisi bugun çıkartayım temiz hava alsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En istedgm ev bahçeli buyudgnde harika olacak köpeğin kedin miss gibi masallahValla hergün dışarı çıkanlara hayranım benim evim bahçeli ama bahçeye bile çıkarmıyorum çocuğuen iyisi bugun çıkartayım temiz hava alsın
Benim 08.08.2019 doğum 24.08.2019 doğması gereken sen biliyorsun aslındaEvet atak programı aldım ben Hepinizin atak dönemlerine bakabilirim![]()
İnşallah canım hele yaz olmasını nasıl sabırsızlıkla bekliyorum. Hemen kaydırak salıncak alacağım, top havuzu yapacağım. Kumla oynamak çok yararlıymış özellikle artık avmlerde kum havuzları oluyor. Eşime yaptıracağım kum havuzu içine kazması küreği. İyice havalar ısınınca birde çocuk havuzu alırım bıcı bıcı oynatırım sürekliEn istedgm ev bahçeli buyudgnde harika olacak köpeğin kedin miss gibi masallah
5gün kalmış bir sonraki sıçramayaBenim 08.08.2019 doğum 24.08.2019 doğması gereken sen biliyorsun aslında![]()
24/08/2019 doğum, 01/09/2019 günümün dolacagi tarihti5gün kalmış bir sonraki sıçramaya
13gün kalmış bir sonraki sıçramaya24/08/2019 doğum, 01/09/2019 günümün dolacagi tarihti
Bak benimde size gelesim var yazınİnşallah canım hele yaz olmasını nasıl sabırsızlıkla bekliyorum. Hemen kaydırak salıncak alacağım, top havuzu yapacağım. Kumla oynamak çok yararlıymış özellikle artık avmlerde kum havuzları oluyor. Eşime yaptıracağım kum havuzu içine kazması küreği. İyice havalar ısınınca birde çocuk havuzu alırım bıcı bıcı oynatırım sürekli![]()
Aynen öyle o yüzden kışın götürmeyin diyorlar ama insanlarda mecbur parklar bomboş çocuklar sıkılıyor haliyleBak benimde size gelesim var yazınavmlerdeki hastalık saçıyormuş oyuncaklar sanırım 1 çocuk hasta olsa bulasyr ondan.
Çok sagol.Tatlım ❤5gün kalmış bir sonraki sıçramaya
Tatlım hoşgeldin çok sevindim ❤ burda olan annelerimizle çok güzel sohbetmz olacak inşallahPiaLeon merhaba hayirli olsun canim
ben de burdayim . Ek gida donemi yaklasiyor cok iyi olmus
insallah huzurlu ,faydali, sevgi dolu sohbetlerin oldugu bir sayfa olur.
Ben de havuz almayi dusunuyorum cok iyi olur su da oynamakİnşallah canım hele yaz olmasını nasıl sabırsızlıkla bekliyorum. Hemen kaydırak salıncak alacağım, top havuzu yapacağım. Kumla oynamak çok yararlıymış özellikle artık avmlerde kum havuzları oluyor. Eşime yaptıracağım kum havuzu içine kazması küreği. İyice havalar ısınınca birde çocuk havuzu alırım bıcı bıcı oynatırım sürekli![]()
Kesinlikle canımBen de havuz almayi dusunuyorum cok iyi olur su da oynamak
Sağol canım13gün kalmış bir sonraki sıçramaya
Bu konuda derin araştırmalarını beklyrz fiyat konusundaKesinlikle canım
Ek gida var bide evet bakalim ne olacak... İnsallah canim benimPiaLeon merhaba hayirli olsun canim
ben de burdayim . Ek gida donemi yaklasiyor cok iyi olmus
insallah huzurlu ,faydali, sevgi dolu sohbetlerin oldugu bir sayfa olur.
Inst. Şule alkis tanismisti sanırım tam içeriğini bilmyrm ama merak ettim tavsiye eder msn ne kadar fiyatı?Kizlr daha cok erken ama adimadim setini almayi dusunuyo msnz 9. Aydan basliyo aktivite cok arastiriyorum... suan 3. Ayimiz bitti suan icin sinirli ama belli bi aydan sonra cok artacak istegi ve ihtiyaci da vaf zihinsel gelisimi icin
Hoşbuldum canim ben de cok sevindim seni gördügumeTatlım hoşgeldin çok sevindim ❤ burda olan annelerimizle çok güzel sohbetmz olacak inşallah![]()