Leon'un Günlüğü

Canım aklında bulunsun sende dene istersen ben bakmaya gittiğimde teknosada çeşme suyu kullanmışlardı ve buharı çok kötü kokuyordu. Kireç gibi böyle çeşme sutu tuhaf tadar ya onun gibi kokusu. Ama makine ile alakalıda olabilir
Yok yaww geri gonderdim zaten gunde 3 4 litre su iciyorum bide ustune yemek icin de icme suyu bide buhar makinasina icme suyu koysam yok yani... Kirec zaten bozuyomus buhar makinasini

Ay bende geldim ama diğer gruptaki olayları anlamaya aklım yetmedi . Herkes birbirine bişey diyor kafam çorba 😓 zaten benim bebe de çorba oldu düzeni o çikolataları yiyen boğazıma tüküreyim ben
Valla acikcasi yazmaya devam edecektim ama ortam cok gergin suan bebekle ilgili dahii bisey yazmayi canim istemiyo

Ay bende geldim ama diğer gruptaki olayları anlamaya aklım yetmedi . Herkes birbirine bişey diyor kafam çorba 😓 zaten benim bebe de çorba oldu düzeni o çikolataları yiyen boğazıma tüküreyim ben
Kimsenin aklı yetmedi ki canım bende anlamadım. Bebeğine dokunuyor mu yoksa çikolata

Hoşgeldin tatlım burda diledgnce soru sorablrsn her şeye cevap vermeye haziriz ❤

Yok yaww geri gonderdim zaten gunde 3 4 litre su iciyorum bide ustune yemek icin de icme suyu bide buhar makinasina icme suyu koysam yok yani... Kirec zaten bozuyomus buhar makinasini
Bak ben de ona bakyrdm iyi deniyordu ama yorumlarda hiç icme suyundan bahsedlmemsti sagol canım bilgi icin

Bende var canım nem ölçer ama bizim ev şuan %75 nemli gösteriyor. Doğrumu bilemedim bende buhar makinesi almak istiyordum çünkü özellikle kışın kalorifer yakıldığında boğazım çok kuruyor uyku sorunu yaşıyorum aynı şekilde bebeğime de etki edermi bu durum bilmiyorum ama fiyatı çok uygun. İnternette yorumlara bakıp öyle almak lazım
Tatlım bir arkadsma danıştım 3 yaşında ikizleri var hafif ıslak havlu koy peteğin üzerine 1 akşam dedi eğer ki iyi geliyorsa nem makinesi al dedi denicem bu akşam.
Sana öyleyse bebekler daha hassas canım

Tatlım bir arkadsma danıştım 3 yaşında ikizleri var hafif ıslak havlu koy peteğin üzerine 1 akşam dedi eğer ki iyi geliyorsa nem makinesi al dedi denicem bu akşam.
Sana öyleyse bebekler daha hassas canım
Kalorifer yakmıyoruz ki canım istanbula pastırma sıcakları geldi☺️

Kızlar kanguru mutlaka öneriyorum sizlere de benim gibi kararsız kalanlara. Öyle rahatlık ki araba ile uğraş falan olmuyordu. Bu sıcakları değerlendirip çıkıyoruz her gün. D vitamini için tavsiye ederim

Kızlar kanguru mutlaka öneriyorum sizlere de benim gibi kararsız kalanlara. Öyle rahatlık ki araba ile uğraş falan olmuyordu. Bu sıcakları değerlendirip çıkıyoruz her gün. D vitamini için tavsiye ederim
Valla hergün dışarı çıkanlara hayranım benim evim bahçeli ama bahçeye bile çıkarmıyorum çocuğu🙄 en iyisi bugun çıkartayım temiz hava alsın

Back