- 24 Mart 2019
- 107
- 136
- 18
- 25
- Konu Sahibi gulsecicekk
İkiz erkek bebeklerimin adlarında karar vermek üzereyim. Asla birbirine benzeyen iki isim koymayacağım. Leo ve atlas koymayı düşünüyorum. Sizce nasıllar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslan’ın okunuşunu sevmiyorum leo daha hoş geliyor. Sonat onat gibi isimleri sevmiyorum devin de kız ismi hissi veriyor.Leo yerine normal Aslan koysanız?
Bana cok itici ve özenti geliyor böyle yabancı isimler. Geçen de bir ünlümsü oğluna Alex ismini vermişti.
Atlas & Pamir
Atlas & Cesur
Atlas & Bora
Atlas & Tibet
Atlas & Can
Atlas & Lider
Atlas & Doğu
Atlas & Erim
Atlas & Sonat
Atlas & Onat
Atlas & Devin
bende hiç sevmem, o yüzden onda da karar veremedim gerçekten.Leo, bir oyuncu kendi çocuğuna bu adı verdi diye hatırlıyorum, kadının adını bilmiyorum. Telaffuzu hoş değil açıkçası, elbette zevk sizin.
Atlas ismine gelince Gülben Ergen'in çocuklarından birinin adı ve kadının tüm iticiliği isimde toplanmış halde. Kadını sevmediğim için negatif çağrışım yapıyor bana.
2 ismi de çok severim. Harika bence :)
evet siz seversiniz, ben sevmem. isim tavsiyesi istemedim.Leo
Tercih meselesi tabii mi ama pek hoş gelmiyor kulağa ve artık bu yabanci isim koyma olayi biraz özentilik gibi geliyor bana da.
"Umut" ve "Mert" ismini cok severim anlamindan ötürü.
Sadece yorum yaptım kaldıramayacaktınız konu açmayacaktınız kusura bakmayın.evet siz seversiniz, ben sevmem. isim tavsiyesi istemedim.