Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e ne güzel işte,insanlar bu renk lens arayıp bulamıyolar valla bence tam tersi canım mel giallo gibi olur,çünkü belirsiz bi renk,ama esmeralda kendini iyi gösterir,çok güzel ve doğal açar.bence korkmayıp ya quartzo ya esmeralda almalısın,ikisi de hem güzel açar hem de çok doğal durur,hiç mel düşünme derim ben
yok canım yaa mavimsi durmaz,benimki yeni seri ve maviyle alakası yok,çok tatlı bi açık yeşilEki Görüntüle 341302 Eki Görüntüle 341303 ve çok da rahat,hiç düşünme derim
e ne güzel işte,insanlar bu renk lens arayıp bulamıyolar valla bence tam tersi canım mel giallo gibi olur,çünkü belirsiz bi renk,ama esmeralda kendini iyi gösterir,çok güzel ve doğal açar.bence korkmayıp ya quartzo ya esmeralda almalısın,ikisi de hem güzel açar hem de çok doğal durur,hiç mel düşünme derim ben
ayyyyyy ama ablacım senin gözlerinde şahane durmuş gözlerinin kahvesiyle geçiş oluşmuş ama benim kömür gözlerim de pupil gibi görüncek ordan koca pupilli gibi görüncek bende böyle durur mu ki ben solotica topiğine yazdım umarım benim gibi gözleri olup da solotica kullananlar vardır da foto falan koyarlar .. madem renkli olmamışlar ama keşke biraz açık kahve olsaydı gözlerim
ne çok koyu ne çok açık diyosan yeşil düşünüyosan esmeralda derim canım ,yaprak yeşili.ama çok belli olmasın diyosan mel serisi uygun,ama bence lens dediğin kendini göstermeli,yani rengini :) mavi düşünüyosan topazio çok güzel,ama biraz iddialı bi renk,bence biraz daha cesur olup esmeralda,quartzo ya da topazio denemelisin canım,hepsi süper :) ve de kişisel fikrim şudur,sarı saçta yeşil tonları,koyu saçta mavi tonları çok daha doğal ve güzel duruyo ,
o zaman kesinlikle topazioooooooo
başkalarının beğenilerini bu kadar rahatça ve yerin dibine sokarcasına eleştirmeden önce düşünmeniz gereken birkaç noktayı atlamışsınız...
sizde kötü duran freshlook lensler bir başkasında gayet de hoş durabiliyor..burada çok örneğini gördüm..sokakta da çok örneğini gördüm...bu biraz da insanın gözyapısıyla alakalı bir durum...
diğer bir şey de....belki de maddi olanakları anca freshlook almaya yetiyordur bu da olamaz mı ? herkes ister en güzelini en pahalısını almayı...
ayrıca b&l marka lens çoğunluğun doğal bulmadığı damarlı bulduğu bir lenstir o kadar da ahım şahım bir marka değildir...istisna olarak sizde (kendi görüşünüze göre doğal durması ölü gözü gibi durmaması) size diğer marka lensleri takanların zevkini aşağılama hakkı veremez....ona bakarsanız ben hiçbir marka lensi tam olarak beğenmiyorum...hatta şu an lens bile kullanmıyorum...ama burada insanların karşısına geçip de sizin gibi " ay nasıl takıyorsunuz o garip şeyleri gözünüze" diye bir tavır takınabilecekken bu tavrı kendime yakıştıramadığım için yapmıyorum....[/Qağzına sağlık:)
Kizlar bu kizin gozlerinde lens oldugu yandan bakinca cok belli oluyo,ama cok guzel bi reng..sizce hangi lensi kullanmis ola bilir? Freshlook haresiz green mi?
Eki Görüntüle 347331
Eki Görüntüle 347332