Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Solotica NC Quartzo
Eki Görüntüle 324182
Solotica NC Mel
Eki Görüntüle 324184
Kizlar solotica NC Mel satiyorum deneme amacli disinda hic kullanmadim göz rengim koyu oldugun icin bendede koyu durdu gördügünüz gibi
ilgilenenler msjla mail biraksinlar
arkadaşlar ben de ocrelerimi takas etmek istiyorum.ilgilenen olursa özelden ulaşabilir.
Solotica NC Quartzo
Eki Görüntüle 324182
Solotica NC Mel
Eki Görüntüle 324184
Kizlar solotica NC Mel satiyorum deneme amacli disinda hic kullanmadim göz rengim koyu oldugun icin bendede koyu durdu gördügünüz gibi
ilgilenenler msjla mail biraksinlar
Eki Görüntüle 315365
kızlar bunlar 4 aylık esmeralda,uygun fiyata vericem almak isteyen varsa,ya da takas yapabiliriz
lensleriniz hala sizde mi? özel mesaj atamıyorum ne fiyat düşündüğünüzü buraya yazabilir misiniz?
bunlar da benim lenslerim , gözlerim çok koyu kahverengi kimse gözbebeğimi göremiyor,
lensim freshlook haresiz misty grey
flashsız salon ışığındaki fotolar bunlar.
bende gri acık mavi arası durdu bombelik yapmadı çift aynayla baktım yandan falan belli olmuyor umarım beğenirsiniz
bu arada 100 msj olayını tam bilmiyorum umarım fotolar çıkar
ben bunu çok begendim canım sanada çok yakışmış..güzel bir makyajla dahada hoş duracaktır..güle güle kullan
teşekkür ederim ama şuanda son derece moralim bozuk gündüz bakma fırsatını daha yeni buldum çünkü dün akşam almıştım ama gün ışığında resmen haki yeşil görünüyo ben aksine gün ışığında daha açık görünür diyodum.... gözlerim okadar koyu ki gözbebeğimi aynada ben bile bulamıyorum ya fff :2:
bu renk iyi duruyor.ben hareli griden ve green oceandan kullanmıştım .optimalar yıllık mı güzelim?
buda benim lensim kızlar
boşver canım,doğal durur işte ne güzel,arada takarsın,nasılsa istediğin renge ulaşırsın başka renklerle;esmeralda ya da quartzo almalısın mutlakaaa,en koyu gözü bile kusursuz açıyo onlar