Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bausch&lomb Amazon yeşiliEki Görüntüle 292855
Açıkçası bir çoğunuzun aldığı freshlook markalı lensler bana çok yapar ve patlak gözlü bir görünüm veriyo. Sokakta görünce ıyy ne çirkin durmuş diyorum lens dediğin belli olmamalı ne o öyle ölü gözü gibi takıyosunuz onları ya
cnm ben freshlook marka lensin nerdeyse her rengini kullandım. hareli gri fazla bir değişiklik yapmıyor hafif bir yeşil oldu bende. haresiz mavi kullananlar memnun genelde. beni eklersen albümümde lens resimleri var bakabilirsin.
bausch&lomb Amazon yeşiliEki Görüntüle 292855
Açıkçası bir çoğunuzun aldığı freshlook markalı lensler bana çok yapar ve patlak gözlü bir görünüm veriyo. Sokakta görünce ıyy ne çirkin durmuş diyorum lens dediğin belli olmamalı ne o öyle ölü gözü gibi takıyosunuz onları ya
Kızlar son zamanlar Soflex Topazio alan varmı aranızda Net gün ışıgında bir resim eklerseniz çok sevinirim...
COK BELI oluorbenim bosch lomb grey kaydirigubbakcemile3
Solotica NC Quartzo
Eki Görüntüle 324182
Solotica NC Mel
Eki Görüntüle 324184
Kizlar solotica NC Mel satiyorum deneme amacli disinda hic kullanmadim göz rengim koyu oldugun icin bendede koyu durdu gördügünüz gibi
ilgilenenler msjla mail biraksinlar
Topazio çok tatlı ve doğal durmuş güle güle kullanın
bu rnk cok guzel...cok bgndim:)
evet arkadaşım çok güzel çokta yakışmış lensleri ama zaten kendi rengi yeşil gibi bende B&l kullanmıştım hiç doğal değil böyle birde resimdeki görünüşlerine çokta aldanmamak gerekir normalde çok damarlı hatta biarkadaşım ayy korkuyorum senin lenslerinden demişti
yaa evet sorma güneş bende şimdii inanamıyorum kendimee nasıl kullanmışım diye lens dediğin zaten yapay bişey birde freshlook B&l gibi markalarla değişik olsun derken felaket oluyor benim kullandğm renkler bide açık yeşil flndır hep yinede korkunç:)buarada yıllık lensleri soran arkdşım onlarıda hergün çıkartıyorsun zaten gözde uzun süre kalınca rahatsız ediyor lens aylık olanları biay kullanabilirsin vs...mutlaka el hijyeninee çoook dikkat etmen gerek umarım yardımcı olmuşumdur:)
ya arkadaslar ben de lens alıcam seffaf numaralı sorum su belkı yanlıs bı yere yazıyorum ama bılgım olmadıgı ıcın nereye yazcamı da bılemedım : sımdı hanı gunluk aylık yıllık seklınde ya bu lensler mesela dıyelım gunluk aldım bı gun kullnıp atcam mı yanı ya da gunluk cıkarmam mı gerekıyo ya da yıllık lens aldım dıyelım hıc cıkarmadan kullnabılıyomuyum yatarken vs... ya da onu da gunluk cıkartıyorum da yoksa omru mu bır yıllık ben hıc bısey anlamadım ((( lutfen cvp verın