Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de solotica :) Howar benim albümüme de bakmalısın.. ben de forumdaki kızların fotoğrafına bakarak karar vermiştim... çook memnunum :)
bence de solotica :) Howar benim albümüme de bakmalısın.. ben de forumdaki kızların fotoğrafına bakarak karar vermiştim... çook memnunum :)
çok teşekkürler yardım için canm. zaten senin lensleri gördüm ve karar verdim :))) ama hangi seri daha doğal ve kayma yapmıyooo
Atatürk'ün A'sı büyük harf olazzak..
meraba kızlar ben de lensimi yeni aldım ilk taktığımda çok doğladı ama şimdi çok bariz çirkin gelio bana zeminim çok koyu yanlış bi seçim yaptım galiba :26:
Lensin markası ve nosu: Bausch&Lomb softlens green turquoi
bu doğal hali
Eki Görüntüle 239954
bu da lensli
Eki Görüntüle 239955
arkadaşlar bc 8.5 olupta solatika kullanan varmı.malum solatica ların bc si .8.7 merak ediyorum kullanıp ta rahat bulan varmı.benimki 8.5 almak istiyorum korkuyorum kayar diye.fresh look kullanıyorum 8.6 onlarda kayıyor çünki.benimle aynı durumda olan varsa yardımcı olabilirmi?
ahhhh bende senden isticem yardım sen ne zamandır kullanıyorsun lens yaa bendede kayma oluyor neden oturmuyor bu lensler peki sende buğulu görme oluyormu gözümü açıp kapatınca heryer buğulanıyor ayrıca lenslerin çok güzel olmuş
bütün msjı büyük harflerle yazmıştım zaten ama siteden kaynaklı otomatik küçültülmüş !!