- 18 Ocak 2009
- 2.360
- 467
Süpermiş ya,kendi gözlerin ne renk ?Göz Doktor'u allerjik bir yapın var,lens kullanma dedi.Üfff yaaa ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmeralda belli oluyomu çok renk olarak?koyu yeşil değil demi??bende esmeralda düşünüorum ama belli olsun istiorum..damar da yok değilmi?
Süpermiş ya,kendi gözlerin ne renk ?Göz Doktor'u allerjik bir yapın var,lens kullanma dedi.Üfff yaaa ((
bunlarda benim lensli halim
kusura bakmayin amacim kendimi göstermek diil sadece gözlerimi kesip koymayi bilmiyorum
lensimin rengini ve markasini bilmiyorum malesef o yüzden paylasamicam kosmetikcim tr istanbuldan getirmisdi bayildim ve hemen atladim aldim :roflol:
merhaba hanımlar işte bende geldim aranıza:))
bu resmim kendi gözlerim...
bu resimde elegance 2 ton mavisi var:))
bu rsimde elegance mavi var:))
burdada elegance gri :))
Ben aslinda renkli goz hic ama hic sevmezdim, simdi de pek sevdigim soylenmez. Bu arada kendi goz rengim koyu kahve rengi, siyah gibi duruyor :90: Ama son zamanlar fazla acik tonda olmayan yesil renkli gozleri cok begeniyorum. Ama oyle begendigim gibi goz renginde olan kimseye pek raslamadim Vakit buldukca burdaki resimlere bakicam, belki aklimda olan renki arkadaslarimizdan biri kullanmistir :)
damacanasu adlı kullanıcının gözlerine bir bak istersen istediğin gibi olabilir 132. sayfada resmi
herkese selam!
Renkli lensle ilgili okuduğum 2000 sayfadan sonra halen ne almam gerektiği ile ilgili karar verememiştim.
Ben de öncelikle en beğenilmeyenden başladım ki iyinin farkını anlayayım diye; hem de yazdıklarımın renkli lens takmayı düşünen arkadaşlara belki yardımı olur.
Freshlook colorblends mavi aldım, 12 yıldır numaralı lens kullanıyorum ama hiç renkli/numaralı lens kullanmamıştım.
öncelikle rahatsız bir lens, bulanık görüyorum ve sürekli kayma yapıyor. kayma yaptığı için de bi gözüm sağa bir gözüm sola bakıyormuş etkisi yapıyo, atatürk gibi oluyorum
Fotolara bakınca sanki güzelmiş gibi duruyo ama fotoların yanıltıcı olduğunu söylemek zorundayım
gözüm orta kahvedir/ hatta koyu gibi, lens hiç belli olmadı gözümde, hatta eşim anlamadı bile!!
Bununla beraber pörtlek duruyo ve biri bi yana öbürü diğer yana bakıyor..
Satıcı ısrarla hareli lens doğal duran lenstir diye iddia etti ama ben haresizlerin daha doğal olduğunu okumuştum:44:
Yine de lensi takınca dıa bc gibi kavramları daha iyi anladım.
Bulanık görmemin sebebi pupil boşluğu olduğunu sanıyorum. Ama kendi gözümmün çapı, pupil boşluğu nedir/nasıl olmalıdır/hangi renk gözümü açar sorularına bir nebze de olsa yanıt buldum hiç olmazssa:81:
Resimlere bakıp yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:80:
Eki Görüntüle 180370 Eki Görüntüle 180371 Eki Görüntüle 180372 Eki Görüntüle 180373 Eki Görüntüle 180374
10 dkdir "ataturk gibi oluyorum" cumlene gulmekten karnim agridi cnm ya, allah seni de guldursun :90: :90: Resimler de guzel bu arada.
bu msjlar nedir böyle neyi komik bunun resmen atatürk'e hakaret var burada yönetim neden bakmıyor buraya