- 1 Mart 2009
- 317
- 2
Bu çook doğalmış yaa boshayallersmile
markası ne bunun acabaaaa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Brunette;
canım çok güzel görünüyor lenslerin çok beğendim :asigim: Fantasy line koyu yeşil şimdi bu değil mi peki kendi göz rengin nedir ela falan mı?Baya açık durmuş çünkü..
canım benim çok teşekkür ederim öncelikleopuyorumnanaktan
bende b&l un neredeyse bütün lenlseri çok doğal duruyor,sanırım göz yapısı ve rengiyle alakalı.
beni tanımayan çoğu kişi gözlerimin lens olduğunu anlamaz.
lensler aynen fotoda durduğu gibi duruyor,normal hayatta.
hep iltifat alıyorum o yüzden lenslerle ilgili.
ama bu markayı başka kişilerin gözünde de görüyorum hepsinde olmasa da bazılarında aşırı yapay duruyor,ben lensim diye bağırıyor açıkçası.akannehir
o yüzden doğal durmayanların kullanmasını önermiyorum kesinlikleyerimseniben
bu da benden:) freshlook metalik gri..
lenslerınız ck yaksmıs.sızde bı kurulk olmuyormu rahatsmsn lenslerınızle..
teşekkür ederim..yok bi kuruluk ya da batma olmuyor takmadan önce solüsyondan geçiriyorum mutlaka..3 aylık lens alıyorum genelde sadece 3 ayı doldurduktan sonra takarsam zaten hemne mikrop kapıyo..onun dışında bi sorunum yok..hatta bausch & Lombden daha iyi geldi bana..
yaa bısı dıcem 3aylk dedıklerıne bakmaa freslokk kesnlkle 1 aylk hatta onbes gun onerıyorlar sadcee ben en son abımn dugunu var dıye 1bucuk ay kullandm acaba ondan mı bu yasadıklarım a gecıck ınsalh ya cnm solotıca marka ck dogalms ona baknyrym vetnam dıye bı bayan var onla baglantıya gecmeye calsıcagm sımdıı kullananlar ck memnun fres den ck daha dogalms.
bilmiyorum canım hiç kullanmadım solotica yı..ama güzel resimlere bakıyorum bende...olmadı bş dahkine bende alırım..ama dediğim gibi hiç kullanmadım onu bilemem..freshlookta bi sorun çıkmadı şimdiye kadar sadece dikkat etmediğimde mikrop kapıyo..eğer uzun süreli kullandıysan olabilir ama takıp bikaç saat sonra çıkarıyosan yine de rahatsız ediyosa gözün hassa olduğu için olabilir..
Umarım ekleyebilmişimdir zemuszemus