- 13 Kasım 2010
- 1.895
- 29
çok güzel duruyor
Freshlook Moonlight bu da,ben memnunum tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Freshlook Moonlight bu da,ben memnunum tavsiye ederim.
bunlarda benim pure hazellerim.gerçi çöpe attım bugün süresi dolmuştu.
Bunlarda benden ...
Yeni aldım..
Bugün ilk taktım ama pek alışmadım rahatsız etti...
teşekkür ederim gündüz aynada bol ışıklı yerde yakındn baktıımda ortadan kahverengi kısım çıkıo o yüzden doğal olmadığı belli oluo mesela bu foto bol ışıklı bi ortamda çekildi bide makyajsız kullanmak mümkün diil mutlaka makyaj yapmak lazım ama yinede ben aldığıma pişman diilim:1closedeyes:
hatich bebekim snde hepsi güzel ama ben en çok mel leri yakıştırıorum sna bu arada kızlar cristallerimi satıyorum 1 aylık yeni seri mavi ..albümde fotolarım var ilgilenen özelden mesaj atabilir..
ya bu freshlook haresiz mavi nasıl hatiç çok doğal görünüo sende ??
çok yakışmış frshlook lar canım ama küçük gelio işte bana
gerçekten de riskli bi lens ama takmış durumdayım be renge. hem yeşil hem mavi tonlarında olduğu için 2si 1 arada gibi yani
Bak şu kızdaki duruşuna bittim resmen. aklıma verde marineyi sokan bu resim oldu canım.
çok güzel durmuş burda canım ama kızın kendi gözleri bal rengi dikkat ettiysen o yüzden geçiş çok yumuşak pupilden rahatsız etmiyor senin gözlerin daha koyu olduğu için geçiş sert olabilir buda lens olduğunu çok belli eder haliyle bitanem..bc ile dia yı en boy olarak düşünebilirsin dia ne kadar büyürse göz okadar iri görünüo genişlik anlamında ama en dıştaki hare çok daha kalın oluo canım dia 14.5 ve daha büyük yazıosa gözünün beyazı çok az kalıcak demektir..