Kontakt Lens Lenslerim çok kayıyor ne yapmalıyım?

en dogru yol doktorun verdigi lensi almak çapına uygun olan lens yani:) o zaman kayma da yapmaz

konuyla alakalı deyil ama özelden msj. yazamıyorum.sana sormak itediğim bi soru vardı ama cvp.yazarsan sevinirim.bende çocuk gelişimi bölümü açık öğretim lisesine kaydımı yaptırmak istiyorm.ama bende ön lisansta okurken kaydımı sildirdm.şuan kaydımı yaptıramıyorm.bikaç yeri aradm.ama olmuyormş.kısacası sen nasıl basardın.tamam sadece lise diplomamı götürüp kayıt olmayı deneyim ama kaydımızı yaparken komisyon tc. kimlik nodan araştırmıyormu.ve bazı formlarda kayıt yapılmış olsa bile ikinci dönem mutlaka silinmiş olduğunu yazmış bazı kişiler.bu konuda başka bi bilgin varsa bana yardımcı olurmusun lütfen rica etsem

msjını geç gördüm kusura bakma güzelim.bayadır siteye girmiyordum.kayma sebebi ondan dolayı olabilir tabi.soloticanın topaziosuna bayıldım quartz da iyi.magic top süper zaten.lens gibi değil hiç.ama o da yok trde.sen nasıl getirttin yurt dışından?birde sophisticlere bayıldım ya.ama pahalılar işte biraz:S

canım lenslerin capı vardır bc olarak gecer kesin sana büyük geldiği için kayıyordur lenslerin doktoruna bc değerini sorman gereklii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…