Kontakt Lens Lenslerim çok kayıyor ne yapmalıyım?

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
41
Arkadaşlar geçen bayram arifesinde solitica lens aldım gözümde kayma yaptı.ilk günler çok önemsemedim ama hala çok kayma yapıyor.Özellikle sağ göz de çok kayıyor.Daha önce de lens kullandım hiç böyle bir şey olmamıştı ne yapmalıyım?

anaksanamun ilk defa soloticalarda böyle bir sorun duydum.Ben kullanmıyorum ama kullanan herkes çok memnun.hangi rengini aldın?

Quartzo. Burda da hatta paylaşmıştım. sanırım Vetman bana iki gün takmamı söyledi daha sonra düzelecekmiş 2 gün de taktım ama düzelme olmadı moralim çok bozuk.Daha önce kullanmamış olsam gözlerimde problem var diyecem

Evet haklısın o kadar para verince ve kullanamayınca insanın morali bozuluyor.Düzelir belki zamanla.Belki şu anda gözlerin hassaslaşmıştır ondan kayma yapıyodur.Bence kullandıkça gözlerin alışır.Bu arada resmini görmedim ben.Tekrar yükleyebilirmisin rengini görmem için canım.

Bende de solotica'nın Topazio rengi var. Benim de sağ gözümde biraz kayma yapıyor ilk taktığım dakikalarda. On onbeş dakika kadar sonra oturuyor lens yerine kısmi olarak. Çok yakından bakınca fark edilecek kadar bir kayma var o geçmiyor bende de malesef. Göz bebeği küçük olanların yaşadığı bir problem bu sanırım. Opak lenslerde daha da fazla belli oluyor kayma yaptığı zaman. Lensin markasıyla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü solotica kullanan arkadaşların yazdıklarını takip ediyorum çok memnun çoğu. Bende fazla sorun etmiyorum açıkçası lensin kaymış diyen de olmadı şimdiye kadar zaten. Göz bebeğinin şekliyle alakalı olabileceği geliyor aklıma birtek. Ben senin eklediğin fotoğrafları hatırlıyorum. ılk aldığında biraz kayıyordu. Zamanla hiç azalma olmadı mı kaymasında? Bir de haftada kaç gün ve kaç saat takıyorsun lenslerini onunla da ilgisi olabilir belki.

slm arkadaşlar bende yeni kullanmaya başladım b&l lıght green ama bulanık okuyorum yazıları korkmaya başladım sizce zamanla gecermi bu durum alışana kadar falan ne dersiniz ...

Canım şu linkde var foto. İlerleyen sayfalarında da yakından olanıda var hatta :) Foto yüklemeyei bu sefer beceremedim

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...-dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum-101.html

Ya hala daha bir düzelme yok. Artık satmayı bile düşünür oldum. Moralim çok bozuk. Doğrusu solitica ile ilgili yorumları okuyunca çok beğenmiştim ama sorun bende mi lenslerde mi bilemiyorum çünki daha önce böyle bişey yaşamadım.

anaksunamoon canım çok üzüldüm kayma sorununun devam etmesine gerçekten.. çünkü quartzolar sana kızıl saçlarınla çok yakışmıştı. ben de 1 kaç gün içinde kayma problemin geçer diye düşünmüştüm. bir de dediğiniz gibi opak lenslerde kayma olduğu daha çok belli oluyor.

:))) aslında renk çok güzel ve bu duruma bu yüzden moralim bozuluyor.Kayma olmasa kimse anlamaz lens olduğunu da

Bende de oyle olmustu. Ben numarali lens kullaniyorum tabii. Doktoruma gittim ve bana baska lens verdi.Onlarin ayari var, daha ufagini, gozume uyanini verdi. Bir daha da boyle bir sorun yasamadim.

Hayatim keratokonos denen bir goz rahatsizligi var, cok onemli bisey olmamakla beraber gozun konkavligini degistiriyor. Goz disari dogru hafif bombeleniyor. Bu durumda tedavi amacli bir sure sert lens takmak gerekebiliyor. Bir kontrol yaptirmani tavsiye ederim...

sevgiler, sengözlerimebaksanab

soloticalar bence birçok insanın gözünde kaymış.gördüğüm fotolarda edindiğim izlenim bu.ayrıca ice midir nedir etrafındaki koyu halka çok itici çok belirgin olmuş lens olduğu sanki suluboya ile ya da kalemle etrafını çizmişsin gibi kötü.quartzo ve topazio rengini çok beğendim bende ama baktığım fotolarda illaki gözün birinde kayma yapmış.:S.şu brezilya tarafında satılan magic toplar çok güzel gibi özellikle grisi ne kadar doğal duruyor.

Ginza bende var canım o kadar memnunumki müthiş rahatlar 12 sa takıyorum bazen ve lens olduğunu unutuyorum ne bir batma ne kuruluk. Ben böyle lens görmedim.

Birde bence kayma çapından kaynaklanıyordur. Solotica bende de bazen kayma yapıyor çünkü göz çapım 8.4 ama 8.5 magic toplardan çok memnunum.

slm arkadaşlar bende yeni kullanmaya başladım b&l lıght green ama bulanık okuyorum yazıları korkmaya başladım sizce zamanla gecermi bu durum alışana kadar falan ne dersiniz ...

Canım aynı lensi ben alıp kullandım geçen yaz ama almaz olaydım. Çatlasa bir hafta kullanabildim. Bulanık görüyorsun ve batıyor,zamanla da geçmiyor.

acaba ters takıyor olabilirmisin,ben de solotica kullanıyorum kayınca gözümden ters olduğunu anlıyorum,sonra düz tarafını takınca kayma yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…