L lit. Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 105 0 31 Ocak 2010 Konu Sahibi lit. #1 benim lenslerim gözümden çıkarınca rulo halinde dönüyo ve düzeltmem çok zamanımı alıyo neden öyle oluyo acaba bileniniz varmı ?
benim lenslerim gözümden çıkarınca rulo halinde dönüyo ve düzeltmem çok zamanımı alıyo neden öyle oluyo acaba bileniniz varmı ?
S shekerkizcandy Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 5.561 5 31 Ocak 2010 Konu Sahibi lit. #2 Canım fazla mı kuruyor acaba?Benim de olurdu hatta açmaya çalışırken çokca lensim yırtıldı aynı lensi uzun süredir kullanıyorsan da olur bu?Gözünden çıkarırken yapışmamasına dikkat et.
Canım fazla mı kuruyor acaba?Benim de olurdu hatta açmaya çalışırken çokca lensim yırtıldı aynı lensi uzun süredir kullanıyorsan da olur bu?Gözünden çıkarırken yapışmamasına dikkat et.
L lit. Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 105 0 31 Ocak 2010 Konu Sahibi lit. #3 aslında daha 1 ay falan oldu yani kurumaması gerekiyo bi gün yırtılıcak diye çok korkuyorum
yelizidil Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2009 88 0 1 Şubat 2010 Konu Sahibi lit. #4 cnm qözünden cikarirken dikkat et.. bnmde olmustu parmaqima yapismisTi... dediqim qbi dikkatli olmak sart :)) yerimseniben
cnm qözünden cikarirken dikkat et.. bnmde olmustu parmaqima yapismisTi... dediqim qbi dikkatli olmak sart :)) yerimseniben
L lit. Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 105 0 1 Şubat 2010 Konu Sahibi lit. #5 ikinizede teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olucam..